Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

Nays içinde 550 liram kaldı nasıl alırım?

Merhaba, Nays artık 18 yaş altına internet alışverişi ve para çekmeyi kaldırmış bende CS Prime alacaktım cashback var diye Naysa 550 lira attim ancak ne Prime alabiliyorum ne de çekmeye izin veriyor ne yapabilirim?
  2. Nvidia Mx130

Nays ile Steam'de 15 dolar için ne kadar ek ücret çıkar?

Merhaba CS Prime alacağım ve hesaba tam yetecek para atmam gerekiyor. Kesintilerle beraber ne kadar öderim?
  3. Nvidia Mx130

Nays Hepsiburada'dan alınan İşlemcinin Cashbacki yatmadı

Merhaba 24/08/2023 tarihinde Hepsiburada'dan 2600 lira alışveriş yaptım ancak cashback hala gelmedi 30u gibi yazdığımda 3 gün içinde gelir denmişti bugün bir daha yazdım işlemci Dijital Ürün içindedir diyor yani kampanyadan yararlanamazsınız diyor. Baska bir Nays hesabından Anakart almıştım ve...
  4. Nvidia Mx130

Halkbank'tan Nays'a para yüklenmiyor

Halkbank'ta kişi adına Nays yazınca kabul etmiyor. İpucu olarak Türkiye İs Bankası Anonim Şirketi gözüküyor onu yazincada hepsi yazılmıyor. Nasıl halledebilirim?
  5. Nvidia Mx130

Nays onaylı hesap hk. sorularım

Hepsiburada'dan anakartı yanlış Nays ile almışım cashback gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım yanlış karttan aldim iade nasil olacak diye. Kapıda kargocuya söyleyin dedi. Stok bitmesin diye diğer hesaba atıp bir daha atacağım ancak aklımda da 2,3 soru var. Nays onaylı hesap olduğunu nerden...
  6. Nvidia Mx130

İninal kartta temassız var mı?

Bu ininal kartta temassız özelliği var mı? Yoksa başka bir kartta mı var?
  7. Nvidia Mx130

Papara TC Vermek Güvenilir mi?

Ailemi ikna etmeye çalışacağım. Güvenilir mi? Aileme göstermem için güvenilir olduğunu gösteren bir link atarsanız iyi olur.
  8. Nvidia Mx130

Papara onaysız hesap hk. sorularım

Onaysız hesap, TC istiyor mu? Onaysız hesap ile Lite Card kullanabilir miyim? Her yerde geçer mi?
  9. Nvidia Mx130

Yabancı ülkeden gönderilen para ne zaman gelir?

Yabancı adama laptopumu 833dolara sattım parayı göndermiş mail geldi ama hesaba ne zaman geçer?
Top Bottom