Arama sonuçları: *

1. T

18 Yaş Altı Banka Hesabı Nasıl Açabilirim?

Çoğu yerden çıkartabilirim fakat hangi belgeler gerekiyor bilmiyorum. Bir de hesap sınırı olsun istemiyorum. İnternette yazılana göre Ziraat Bankası 18 yaş altı kullanıcıların online tarafında işlem yapmasına izin vermiyormuş. Ben öyle bir şey istemiyorum aksine gençlere özel şeyler olursa güzel...
  2. T

AGT kargo papara kart kargomu geri göndermiş

Teslim edilecek yere not düşmüştüm şuan evimde değilim ve ptt kargo firmasına bırakmaları hakkında ama yine de geri iade yapmışlar. İnternette bazı kişilerin kartını teslim etmişler neden böyle oldu. Tekrar 2 ay bekleyecek miyim?
  3. T

Papara kimlik doğrulaması

Papara black kart için başvuru yapacağım fakat kimlik doğrulaması istiyor ve istediği bilgiler sadece tc kimlik numaram falanda değil yapmalı mıyım? Sorun olur mu? Birde ev adresime göndermek yerine herhangi bir kargo firmasının şubesine gönderebilir miyim? Örneğin ptt kargo şubesine...
  4. T

TRENDYOL CÜZDANA PARA YÜKLEMEK

Trendyoldan ram almak istiyorum trendyol cüzdana 10 lira veya daha fazla miktarda para yükleyince 10 lira daha geliyor. Banka kartımdan trendyol cüzdana yüklesem sorun olur mu? Geri yükleme kısmında ise paranızı beklettiği söyleniyor doğru mu? Yaşayan bilen varsa yazarsa sevinirim
Geri