Arama sonuçları: *

1. Aziz G.

(Papara) için yapmam gereken başka bir şey var mı ?

Arkadaşlar 24.9.2021 de başvurdum. 1 haftadır hem kurye şirketini (agt) hem papara destek hattını aramama rağmen hiçbir şekilde kart elime gelmiyor. Kurye ilk başta adrese bile gelmeden adres yanlış diyip geçmiş. Adresi 1 haftadır papara yetkililerine onaylatıyorum. Doğru adres diyorlar fakat...
  2. Aziz G.

Agt kurye şube adresini nereden öğrenebilirim ?

Arkadaşlar iyi akşamlar agt kurye nette söylendiği gibi gerçekten çok uzun süreler bekleten bir kargo şirketi Paparayı üçgündür arayıp açiliyet bildiriyorum ama yok arkadaş gelen giden yok. Agt kargoya şube adresini veya konumunu istedim. Maalesef şubesel işlem yapmadığımız için veremeyiz...
  3. Aziz G.

Papara (agt kargo) randevu tarihi ?(ssli)

Arkadaşlar merhaba daha öncede paparayla ilgili bir konu açmıştım. Bugün agt kargonun gönderi takibine bakarken bu kısım ile karşılaştım. Bu tarihten önce gelme şansı yok mu? Bu tarihi değiştirmek istediğim zaman fareyle tıklayınca otomatik olarak bütün tarih siliniyor. Agt kargoyu aradım...
  4. Aziz G.

Papara kart --- dağıtımda / hazırlanıyor ne demek ?

Arkadaşlar başlıkta verilen şey yazıyor. Gün içinde hiçbir yere çıkmadım ara sıra bina önüne fln baktım. Söyleyeli bugün 3. gün olacak fakat 2 gündür böyle yazıyor. Daha önce alanlar sürecin ne kadar vs. olduğunu yazabilir mi? Ve agt kurye de kargo takip nosu veya haritası yok. Yer Antalya
Geri