Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Harcamaları Nasıl Gözden Geçirebiliriz?

Merhabalar, İş Bankası kullanmaktayım, harcamalarımı nereye yaptığım yazmıyor. Fiyattan öğrenmeye çalışıyorum... Kredi kartıyla yaptığım ödemelerin nereye yapıldığını görebildiğim aylık gelir gider hesabı yapan bi uygulama var mı
  2. smithblacksmith

Garanti BBVA ATM Para Çekim Limiti Arttırma?

Merhaba, Bugün ATM' den 6.000₺ çekemedim, günlük para çekim limiti 5.000₺ yazıyor, bunu nasıl arttırabilirim?
  3. smithblacksmith

Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Merhaba, Yaklaşık 4 yıldır BES hesabım var, bunların toplamına nereden bakabilirim (farklı işlere girip çıktığım için hangisinde ne kadar var fikrim yok) Ayrıca bu sistem haram mı? Nasıl kapatabiliyoruz? Bu konu hakkında bilgili biri var mı?
  4. smithblacksmith

Enpara Nasıl Açılır? Kullananlar Anlatabilir Mi?

Merhaba, Ben QNB Finansbank kullanıyorum, Enpara' da bunun altyapısı gibi bir sistem sanırım. Enpara indirdiğimde kredi kartı çıkarttırıyor sanırım, nasıl kart çıkarmadan açabilirim? Normal kart olur ama kredi kartı istemiyorum.
  5. smithblacksmith

En güvenilir Sanal Kartlar Hangileri?

Merhaba, En güvenilir ve aylık daha fazla oluşturabileceğim ucuz sanal kart var mı? Papara kart başına 1₺ alıyor, aylık 10 tane ile sınırlı (Şuan çok memnunum) İninal pahalı ve 10 tane limiti var. (kullanmıyorum) Başka bildiğiniz var mı Papara gibi ucuz ve çok oluşturabileceğim?
Top Bottom