Arama sonuçları: *

1. oaK´

Kartımdan 30k çekmeye çalıştılar

Papara hesabımdan daha demin "www.ocoya.com" adlı siteden 32bin küsürat tutarında işlem yapılmaya çalışılmış ama kartım kapalı olduğu için çekememişler, nasıl önlemler alabilirim kartı kapattım
  2. oaK´

papara hesabımı mı çalmışlar anlamadım seri yardım lazım

hocamlar paparadan sms geldi şimdi yukarıda fotoğrafı var numaraya yazdım direkt ne iş diye böyle diyo, olay nedir bilen var mı 1687336258 konuşma devamı da bu şekilde nedense inanmıyorum ben nerelere başvuryım papara dışında ne halt yiyecekleri belli olmaz bunların
  3. oaK´

paypal kullanan var mı?

paypal hesabı açmam lazım ancak durumlar malum, AKTİF bir şekilde paypal kullanan varsa bilgi verebilir mi
  4. oaK´

Hisse halka arzı hakkında

selamlar ben bu olayı yeni duydum ve risk oranı diğer yatırım araçlarına göre daha düşükmüş sanırım öyle anladım. çok küçük bi miktarda yatırım yapmak istiyorum olayı kavramak adına ancak iş bankası hata veriyor yatırım heabı açtım içine para yatırdım vs ancak yatırımın fonu teminat değeri 0 tl...
  5. oaK´

Akbank borç kapatma var mı?

Selamlar, bazı bankalarda yaptığınız taksitli alışverişi isterseniz direkt kapatabiliyorsunuz. Bu durum akbankta var mı? uygulamayı sabahtan beri geziyorum ama göremedim. Borcumu kapatmam lazım kapatamıyorum
  6. oaK´

Kart limitim tahmini ne zaman artar?

arkdşlar hayatımda ilk defa fiziksel olarak işe başladım normalde freelance işler yapıordum, şimdi işte 10k maaş alıcam bu kredi kart limitleri ne zaman artar bi bilginiz var mı?
  7. oaK´

İstanbul uygulamasına kartımı ekleyemiyorum

Arkadaşlar istanbul uygulamasından akbilime para yüklemek istiyorum ancak masterpass hata veriyor nasıl düzelticem bunu? Her seferinde para çekip bayii bulmam gerekiyor
  8. oaK´

AKBANK kredi kartı limitim artmış?

Merhabalar benim iş bankası ve akbank olmak üzere 2 banka hesabım var ve bu hesaplara ait 3 kredi kartı var iş bankası maxigenç 2k limit iş bankası klasik 2k limit (senkronize limit) Akbank Axess 1k limit ben hiç bi yerde çalışmıyorum sadece freelance grafik tasarım yaparak gelir kazanıyorum...
  9. oaK´

Masterpass hesabımda ki kartları nasıl yönetebilirim?

arkadaşlar masterpass hesabımda bir sürü kart var bunların bazıları kullanım dışı bazıları gereksiz vs vs bu kartları nasıl silebilirim? herhangi bi site var mı?
  10. oaK´

Akbank İnternet alışveriş limiti hakkında

akbank kredi kartı almıştım geçenlerde geldi, bugün internet üzerinden bi şey alıcaktım limit yetersiz diyor, ama limti var yani sonra bi baktım internet alışverişi limiti diye bir şey var o 0 tl olarak gözüküyor. O ne oluyor onu nasıl limitim ile eşitleyebilirim bilen var mı
  11. oaK´

kredi kartı limit yükseltme hk.

ya hocamlar bende öğrenci kredi kartı vardı iş bankasının maxigenç kartı, dedim ki bu limit çok az yeni kart çıkartıyım normal kart hiç değilse limitim yüksek olur taksit ile alırım alacağım teklonojik şeyleri bakıyorum millete yok limitim 60k oldu 50k oldu falan dio benim neyim eksik dedim...
  12. oaK´

En kolay kredi veren banka

Yıl başı gelmeden alabildiğime ihtiyaçlarımı almam lazım hocamlar bunun içinde kredi çekmem lazım. En kolay kredi veren bankalar hangisi?
  13. oaK´

İkinci kredi kartı hakkında

İş bankasında maxi genç kredi kartım vardı bugün normal kredi kartına başvurdum 1 dakika sonra hemen onaylandı 2k limit ile, genç kartımın limiti de 2k idi. Ancak yeni kartın kullanılabilir limiti genç kartımın borçlı limiti ile aynı. Genç kartımda 400tl kullanılabilir bakiye var, yeni...
  14. oaK´

Kredi çekmek istiyorum

Asgari ücrete zam gelmeden kredi çekmek istiyorum sanırım faizler artıyormuş zam gelince, herhangi bir işim yok yasal olarak ancak freelance olarak çalışıyorum. 2k limitli kredi kartım var ondan alışveriş yapıyorum borç geldiği gibi ödüyorum. Kredi çekmek istesem en fazla ne kadar çekerim veya...
  15. oaK´

Kredi kartı taksitlendirme hk

Selamlar, İkinci el olarak klavye almak istiyorum ancak şuan peşin param yok bende kredi kartı ile almayı planlıyorum. Kredi kartım ile aldıktan sonra bu ödemeyi taksitlendirme imkanım var mı? bazen harcamalar kısmında spesifik şeyler için ertele veya taksitlendir gibisinden bir şey çıkıyor...
  16. oaK´

Kredi Kartı için Banka Önerisi Verir Misiniz?

soru başlıkta, işbankasına başvurdum lakin hala bekliyorum sizce bi sorun olur mu?
  17. oaK´

Kredi kartı başvurusu yapıcam ama nasıl?

18 yaşındayım yeni mezun oldum üniversiteye gitmiyorum seneye gidicem yani mezuna kaldım aylık min 1k max 3k freelanceden kazandığım gelirim var lakin tek bi kuruma maaşlı olarak çalışmadığım için resmiyette çalışmıyor olarak gözüküyorum bu durumda ne yapmam lazım? öğrenci seçsem öğrenci değilim...
  18. oaK´

Iş Bankası- Maxi Genç Kredi Kartı Alınır Mı?

18 yaşındayım taksitle vs işim olmaz ama şimdiden kredi skoru yapmak için kredi kartı almak mantıklı olur mu nakit para bile taşımıyorum o derece kullanıyorum kartları bence güzel bi skor yaparım heralde, tabii kredi puanı kartı kullandıkça artıyorsa :D 1651777120 taksit oalyını belki ipad...
  19. oaK´

Yurtdışından nasıl ödeme alabilirim?

Merhaba, grafik tasarım ile ilgileniyorum ve freelance olarak bu işi sürdürüyorum. Ben yurtdışına da çalışmak istiyorum lakin nasıl ödeme alabileceğimi bilmiyorum, nasıl ödeme alabilirim yabancı müşterilerden?
Geri