Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Vakıfbanktan Paparaya para atma?

Selamlar.Youtube Premium almayı düşünüyorum.Spotifyde kullandım zamanında şimdi birazda YT Pre kullanmayı düşünüyorum.1 ay ücretsiz zaten orası sıkıntı değil ama Papara ile yapmak istiyorum Vakıfbank hesabım var içinde de 21₺ var Paparaya içinde dursun diye Yt Pre ücretini koyacağım Ücreti 17 ₺...
  2. KaganKK06

Banka kartımla ilgili problemim var

Selamlar.Yaşadığım yerin belediyesi üni öğrencileri için burs vereceğini bildirdi ve paylaştı kayıdımı filan yaptırdım ve gerekenleri yaptım Bana Vakıfbanktan kendime ait bir kartın olması gerektiğini dediler bende gittim hesap açmak istiyorum diye yaptılar elimde de kartım var(bu olay yaklaşık...
  3. KaganKK06

Exxenspor Papara indirimi

Exxende %50 cashbacki var Exxensporuda dahil ediyor mu Exxenspor almayı düşünüyorum da?
  4. KaganKK06

Papara kartım geri gitmiş ?

Selamlar.Öğlen Papara kartım nerde bi merak ettim getirmiyorlar bir şey yapmıyorlar baktım Gönderi Kabulu yapılmış ama benim kart Teslim bölgesindeydi baktığım zamana kada, bunlar getirmeyecekler mi ne yapacaklae olayı yaşayan var mı?
  5. KaganKK06

Papara kart servis hafta sonları açık mı?

Selamlar.Papara kart siparişi vermiştim ve 21 Eylülde kuryeye teslim edilmiş ve 22 Eylülde dağıtım noktasına gelmiş.Kaç gün içinde kartım gelir ve hangi şubeden geliyor(aras,yurtiçi filan)
  6. KaganKK06

Papara Metal Card mı Black Kart mı?

Hangi papara kartı almak daha iyi 1630600314 Metal card için beklerim eğer çok uzun değilse satışa sunulması
  7. KaganKK06

Paycell hazır limit nedir

Selamlar.Paycell uygulamasını arada boş gezmek için kullanıyorum dolaşırken ana sayfada hazır limit olduğunu 460₺ olduğu yazıyor fotodaki gibi bu para niçin gözüküyor kullansam sıkıntı olur mu veya niçin bu kadar para var(Ailemde 3 kişi Turkcellli bir sıkıntısı olur mu)
Top Bottom