Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

Ziraat 18 yaş altı hesap sınırlama

Babam nöbet çıkışı hesap açmaya gidecek. Para akışlarında herhangi bir sınırlama var mı? Kripto para vs yöneteceğim ordan engel olur mu işime 1643564352 Hesap bakiyesinde,çekmede,yatırmada bir kısıtlama var mı?
  2. Samaeldrazi

Yurtdışına çalışmak için hangi ödemeleri kullanmam lazım

Paypal,Strıpe,PAYEER,N26,TransferWise,Papara,Banka hesabı bunları biliyorum başka ödeme alabileceğim uygulamalar var mı yurtdışında kullanılan bilinen.
  3. Samaeldrazi

Paypal ülkede nasıl kullanabilirim

Freelance olarak hizmet satmayı düşünüyorum hangi kartlardan ödeme alabilirim ve paypalı nasıl ülkede kullanabilirim
  4. Samaeldrazi

Papara şifremi unuttum seçeneği var mı

Önceden hesap açmaya çalıştım başarılı oldum şimdide o gmaile hesap kayıtlı ve telefona giremiyorum kendi telefon numaramı giriyorum o da bozuk sım cardı çıkardım köşeye sıkışmış şekildeyim ne yapacağım
  5. Samaeldrazi

Hangi bankanın banka kartını tercih etmeliyim?

18 Yaş altı için en elverişli kartı sağlayan banka hangisidir. Benim aklımda Ziraat var EFT Önemli + para limiti + gelen ve giden transfer limiti + para yatırma ve çekme sınırı olmazsa çok güzel olur
  6. Samaeldrazi

Banka kartı kullanacaklara sorum olacak

18 yaşının altındayım. Ziraat banka kartı çıkarmak var aklımda. Kullananlar soruları yanıtlayabilir mi ve kartı detaylı açıklamak isterseniz Discord:Alp "drazi"#5123 1ATM'den para çekme tutar limiti ve Nakit yatırma tutar limiti var mı? 2.Aylık gelen transfer ve giden transfer limiti var mı...
  7. Samaeldrazi

18 yaş altına kart veren bankalar

Papara black card sözleşmeli hesap açacağım ama onun bazı özellikleri gerçekten çok az. 18 yaş altı banka kartı açabiliyor mu ve kredi kartı Ayrıca bu kartların herşeyi sınırsız mı başka hesapalrdan para alması göndermesi çeıkmesi yatırması vs
  8. Samaeldrazi

Papara kullananlara sorularım var

1.Nakit para karta nereden yatırılıyor. 2.Marketlerde ve diğer yerlerde geçiyor mu 3.Yurtdışı ve yurtiçi alışverişlerde kullanabilir miyim. Amazon JP.Amazon USA hepsiburada gibi yerler 4.Başka bankalardan ve kartlardan paparaya para transferi yapılıyor mu, Çok teşekkürler 1623066173 up up
  9. Samaeldrazi

Papara ve İninal Gibi Kartlar Her Yerde Geçerli mi?

Papara ve ininal kartla her yerde geçiyor mu market gibi yerlerde ve internet sitelerinde
  10. Samaeldrazi

İninal ve papara ile e-ticaret sitelerinde alışveriş olur mu

Papara ve ininal ile e-ticaretten alışveriş yapabilir miyim. Bana kesin yapılır gibi geliyor.
Top Bottom