Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Nays kart nasıl aktive edilir?

Arkadaşlar selam nays kart alalı 2 ay oldu ama aktive etmedim nasıl edebilirim
  2. Ahmet Sevinç

İş bankası atm'si paramı yuttu

Arkadaşlar selam 12 haziran tarihinde para yüklenmiştim nays için fakat atm bozuk çıktı ve paramı onaylatamadım bu yüzden el koydu ve canım iş bankası da paramı bunca gündür yollamayıp beni mağdur ediyor . Sorunumu bildirdim hatta bayramdan sonra aradılar fakat icraat you sizce ne zaman gelir...
  3. Ahmet Sevinç

Nays para iademi vermedi (steam)

arkadaşlar selam steam üzerinden oyun almıştım 26 aralıkta da iade ettim fakat hala para iadem gelmedi nedeni ne olabilir?
  4. Ahmet Sevinç

Nays steam de kabul görmüyor

arkadaşlar selam 4.19 dolarlık oyun alacaktım hesapta 135tl var ama kabul etmiyor ( kart bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi ) neden olmuyor?
  5. Ahmet Sevinç

Nays de cahsback kaybetmemek için paparaya yollasam?

Arkadaşlar selam urun iade ettim fakat cashback gitsin istemiyorum paparaya atarsam nays teki tüm parayı cahsback gitmez demi
  6. Ahmet Sevinç

Nays ile paribuya para nasil gönderilir?

Arkadaşlar merhaba nays ile 5 tl deneme için yollamak istedim ama yapamadım nasıl yapmam lazım İşlem türü kısmına diğer dedim
  7. Ahmet Sevinç

Nays 290tl ürüne kaç tl cashback veriyor ( hb )

https://www.hepsiburada.com/philips-10000-mah-powerbank-dlp-seri-1710cw-97-p-HBV00000P41L4 arkadaşlar merhaba bu ürüne cahsback veriyor mu ? verirse kaç tl verir
  8. Ahmet Sevinç

bonus card yurt dışı para gönderiliyor mu?

arkadaşlar merhaba bonuscard a amerikadan para havale etme olsalığımız varmı biz yok diye biliyoruz ama genede sormak istedim ve şu linkte içime kurt düşürdü https://www.garantibbva.com.tr/isim-icin/krediler/yurt-disina-havale-gonderme birde gönderiliyor olsa bile bizde kapalı olabilir belki bu...
  9. Ahmet Sevinç

papara ile hesabıma dolar gelir mi ( yurt dışından )

arkadaşlar merhaba yurt dışında 70 dolar gibi bir meblağ gelecekde acaba onu paparaya yollayabilir mi yollayacak kişi ve ücreti ne kadardır 1671477926 @Perfectshot06
  10. Ahmet Sevinç

Borcu olan karta Para nasıl yatırılır (para eksilmeden)

arkadaşalar merhaba ptt yurtdışından para gelicek acaba nasıl yatırabiliriz kartın kredi borcu ve taksidi var bunlardan eksilmeden nasıl yatırabilir yatıran?
  11. Ahmet Sevinç

Yurt dışından para gelicek ama kesilme olur mu? (kredi yüzünden)

arkadaşalar merhaba ablam yurtdışında buradan telefon alabilmek için 10000 yollayacak ama bunu ptt veya trendyol cüzdan ile yapabiliyor ama aktarmayı düşündüğüm kartlarda taksitli aldığımız ürünler , kredi borcu filan var o yüzden o parayı karta aktarsak paradan kesilme olur mu? ( kart bonus...
  12. Ahmet Sevinç

kart limiti yetmiyor ne yapmalıyım

arkadaşlar merhaba 8000tl kart limiti var ama ben 3060 almak istiyorum oda 8500tl nasıl alabilirim taksitle alıcam bir yerden karta para yatırınca limiti yatırdığınız miktar kadar aşabiliyosunuz gibi bişey duymuştum ama taksitle alacağım için nasıl olcak bilmiyorum not: kartda bir miktar borç...
  13. Ahmet Sevinç

Papara karda yukleme yapamiyorum (Akbank'tan)

Arkadaşlar merhaba şu an memlekette olduğum için çok deneme fırsatım olmadı 2 kez denedim ilk denemem 1 ay önceydi gittim akbank atm sine sabah 5 te ama "şifre yenileme işlemini yapamıyoruz" uyarisi aldım sonra 2 hafta sonra başka akbank atm sinden denedim ondada aynı uyarıyı aldım bunun üzerne...
  14. Ahmet Sevinç

hangi papara kardı tercih etmeliydim

Arkadaşlar merhaba ben papara black kartı seçtim doğrumu yaptım? amacım bankamatikten veyahut havale ile para yükleyip internet alışverişlerinde ve herhangi bi markete gidip alışveriş yapmaktı doğru seçimmi yapmışım
Geri