Arama sonuçları: *

1. Lee-Mi-Hyun

İcra davası açmak istiyorum ama bilmiyorum.

Yakın bir akrabaya 12500 TL borç verdim aşırı güvendiğim için sorgulamadım bile, 3 ay oldu ödemiyor babasından istesem verir ama babasını dahil etmek istemiyorum aile dostu olur amcaları vs, bu borcu sizce nasıl alabilirim icraya verebilir miyim elimde WhatsApp konuşmaları mevcut ve parayı...
  2. Lee-Mi-Hyun

Kredi kartı artı bakiyeyi çektim ve limitim azaldı

Arkadaşlar kredi kartında iade ettiğim laptop un ilk taksidini ödemiş olmuştum ve + bakiye olarak gözüküyordu bende 2600 TL'yi çektim ve limitim 2600 azaldı hesap kesim tarihi yarın, 2600+2600 5200 limitten azaldı sizce hata bankada mı bende mi? İlk taksit -2600 sonraki gün iade oldu ve +2600...
  3. Lee-Mi-Hyun

Uluslararası banka transferinden anlayan varsa gelsin.

Merhaba arkadaşlar yabancı bir sitede hesap sattım ancak bir ödeme yöntemi seçmem gerekiyor, Türkiye için hangisi en hızlısı olur? D-local de ödeme sorunu yaşanlar olmuş.
  4. Lee-Mi-Hyun

Odea bank vs Alternatif bank

Mevduat için sizce hangisinden hesap açayım? Odea 6 ay %36 veriyor sonrası %30 devam ediyor alternatif ise sürekli %37 veriyor ancak pek güven vermedi devlet güvencesi olmasına rağmen.
  5. Lee-Mi-Hyun

Mevduat hesabı için banka önerileri.

Arkadaşlar birikimimi mevduat hesabında değerlendirmek istiyorum, ziraat hesabım var ancak %21 faiz veriyor bana %30-%35 bandında banka lazım güvenilir uygulaması iyi olan banka önerilerinize açığım.
Top Bottom