Arama sonuçları: *

1. dost ayran

Oldubil sizde aciliyormu acaba?

Arkadaşlar uygulamaya şifremş giriyorum ama logo dönüp duruyor sizde de aynı şekilmi?
  2. dost ayran

FastPay Hesabımı Nasıl Kapatabilrim

arkadaşlar fastpay hesabı acmıştım bi işlem icin işim bitti ve bidaha kullanmicam bidaha kulanmiycam bi uygulama tereddüt getirdi nedense hesabımı kapatmak istiyorum bilen felan varmı
  3. dost ayran

papara kartla gelen zarfı cöpe attim

arkadaşlar kartı aldım zarftan şifreyi felanda koydum ama zarfı sonra cöpe attim sıkıntı cıkarmı
  4. dost ayran

2 tane papara kartım var

arkadaşlar mesela black carda para yükledik bende bitane daha papara trabzonspor kart var onla odeme yapabilirmiyim
  5. dost ayran

papara ts kartımı lite card olarakmı tanımlıycam

arkadaşlar papara ts kart var onu aktif etcem lite card olarakmı tanımlatıcam bide 2 sorum 2. 2 kart olcak toplam black karttan attıgım parayı ts de harcayabilirmiyim
  6. dost ayran

Pep güvenilir mi? kart alınır mı?

Arkadaşlar pep hesabı acicam tc fln istiyor verilirmi güvenilir mi?
  7. dost ayran

binance hesabıma kendi kendine trx yattı

arkadaşlar binance hesabına kendi kendine trx yatti ne oldunu anlamadim bile telefona mail geldi deposit fln yaziyodu binancedede gozukuyo hediye flnmi
  8. dost ayran

binance garanti kartına para cekebilirmiyiz

arkadaşlar cekebilirsek nasul cekebilirz
  9. dost ayran

binance try paparaya cekerken failed hatasi

arkadaşlar işlem gecmişinde failed yaziyor lutfen bi allahun kulu cevap versin ya
  10. dost ayran

binance raven satarken fail oluyor papara

arkadaşlar papara para gondercem raven try cevirdim 49tl var ama gonderemeyirum paparaya failed diyor
  11. dost ayran

papara acık adrese daire no vermedim nereye ascaklar kartı

arkadaşlar bizim altkatta pano var oraya asabilirmi daire no vermedimde
Top Bottom