Arama sonuçları: *

1. Marginale

Detaylı arayüze sahip banka kartı önerisi

Ziraat dışında olsun istiyorum dostlar ve yurtdışı alışverişi vs el ile uygulamadan aktif veya pasif edebileceğim bi bankadan olsun istiyorum. Garanti'ye vs baktım ama sadece direkt olarak alışverişe kapıyıp açıyordun, yurtdışı vs detaylı olarak yoktu.
  2. Marginale

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Arkadaşlar biraz uzun yazacağım ama sıkılmadan lütfen okuyun. Bundan tam 3 ay önce banka ve kredi kartı bilgilerim riskli yerlerden alışveriş vb işlem yapmama rağmen çalınarak 13k PLAYSTATİON STORE üzerinden çekilmişti. Kardeşimin kartıda benim telefonda ekli olduğu için onunda kart bilgilerini...
  3. Marginale

Kart harcama itirazını incelerken banka nelere bakıyor?

Arkadaşlar 20 gün oldu psn store üzerinden hesabım olmadığı halde birileri ben ve kardeşimin kartını patlatıp alışveriş yaptı. İkimizde itirazda bulunduk ama 20 gün oldu dönüş yok halbu ki 24 saat içinde arayıp kartları iptal ettirdik. Hatta banka kendisi şüpheli işlem fark etti. Herneyse bunlar...
  4. Marginale

Sanal kart nedir? Detaylı anlatacak biri lütfen

Kendi kart bilgilerim internette dolaşsın istemiyorum. Kart bilgileri çalındı en son içi boşaltıldı kartın ve itiraz süreci ile uğraşıyorum bir daha olsun istemiyorum. Bu muhabbet nasıl bir şey bilen biri detaylı anlatırsa sevinirim. Her alışverişe özel mi limit belirliyoruz?
  5. Marginale

Ziraat bank harcama itirazı kaç günde sonuçlanır?

Arkadaşlar kart bilgilerim herhangi bir şekilde çalınmış ve muhtemelen 3d secure olmadığı için playstation network üzerinden kardeşim ve benim kartım ile toplam 37k lık şey alınmış. Harcama itirazı yaptım ancak ortalama kaç gün sürer daha önce yaşayan var mı? Banka 1-6 ay arası dedi ama o zamana...
Top Bottom