Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Paparada bakiyem 0 olarak gözüküyor?

Hesabımda 23 lira vardı bin lira yükleyeyim dedim attım ana ekranda 1023 gözüküyor ama çekince 0 olarak gözüküyor
  2. BixiBlake

Akbank sabit limit ile alışveriş yaptıkça azalan limit arasındaki fark nedir ?

Akbank kredi kartımdan (3 bin limiti var) limit ayarlicam 2 tip var; biri sabit limit Biri harcadıkca azalan limit Açıklar mısınız ne olduğunu
  3. BixiBlake

hadi uygulamasının kampanyası sona ermiş

müşteri hizmetlerine bağlandım adam sona erdi dedi 10 martta sona eriyordu diyom bugün bitti diyor resmen dolandırıcılar la 1677944911 1677944959 Müşteri hizmetleri rezalet
  4. BixiBlake

NAYSLA 3 YILLIK GAMEPASS ALAN OLDU MU ?

NAYSTA 100 TLLİK FIRSAT MEVCUT 585 ten 485 tl ye gelecek acaba onaysız hesaplar için geçerli mi bu https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/oyun-alisverislerinde-hediye-para-kampanyasi
  5. BixiBlake

Bin liralık kredi hangi bankadan alabilirim?

19 yaşındayım mezun öğrenciyim Aylık harçlığım 1k-1.5k ama bişi almam gerekir acilen onun için bana 1k verecek bi banka lazim var mı bildiğiniz
  6. BixiBlake

Amazon Pri̇me Paparadan Kalkti Mi ?

PAPARA CASHBACK ÜZERİNDEN YARI YARIYA VARDI VE 4 TL YE GELİYORDU A. PRİME. BUGÜN BAKTIM CASHBACKLERE AMAZON PRİMEYİ GÖRMEDİM KALDIRILDI MI ? YAKIN TARİHTE YENİLENECEK ABONELEĞİ YENİLENECEK OLANLAR BİLGİ VEREBİLİR Mİ
  7. BixiBlake

ATM PARAMIZI YUTTU NE YAPMAMIZ LAZIM?

Merhaba cumartesi laptop alacaktım sonunda ama ne uğursuzluk varsa 11 bini yüklediğimiz atm yuttu müşteri hizmetlerini aradık en geç pazartesi salı dediler ama hâlâ dönüş yok allah için başına gelen veya çözümünü bilen var mı anlaştığım adam da başkasına satacak olayi anlattim ona
  8. BixiBlake

Sahibinden taksitli ürün almak

sahibindenden laptop alacam taksitle ama hangi bankanın kaç vade faizi yazmıyor bilginiz var mı ?
Top Bottom