Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

Merhaba arkadaşlar. Birkaç ay öncesine kadar Ziraatte 8.000 kredi kartı limitim vardı, YapıKredi Play'e başvurdum 15.000 verileceği gözüküyordu. Ben de ziraati kapattım ama YapıKredide limit açılmadı. O zamandan beri diğer kredi kartı başvurularım da direkt ret yiyor, 2.000 bile açmıyorlar...
  2. DeveloperRedneck

Limitin üzerinde alışveriş yapamıyorum

Merhaba Ziraat Kredi Kartıma fazladan borç ödedim ve Kullanılabilir Limiti arttırdım ancak kullanamıyorum, alışveriş onaylanmıyor. Ne yapabilirim ?
  3. DeveloperRedneck

Kayıtlı müşteri olmadan Nays cashback alınır mı ?

Kayıtlı müşteri olmadan cashback alabiliyor muyuz ? Limit 2750 gözüküyor. Örneğin 2000 liralık alışveriş yapınca 200 lira hediye para yatırılıyor mu bunu merak ediyorum. Müşteri olma işlemi tamamlanmadı diye kampanyadan yararlanmama durumu söz konusu olabilir mi ?
  4. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Önerilerinizi Bekliyorum

21 yaşımdayım, yani öğrenci/genç kartlarını da kullanabilirim. KYK Kredisi alıyorum dolayısıyla Ziraat'in banka ve kredi kartını kullanıyorum ancak pek sevemiyorum. Örneğin şu an deprem dolayısıyla kredi kartı borcunu ertelediler, bu güzel hareketlerinden dolayı tebrik ederim ama bu borcu...
Top Bottom