Arama sonuçları: *

1. Connex

Kredıyı erken kapatırsam faız duser mı

100k 36 ay kredı cekıcem odemesı aylık 5k gerı odeme 180k 3 ay ıcınde kapatırsam komple faız oranı 180 odemek zorunda mıyım ?
  2. Connex

ODEDIGIM BAKIYE - DE GOZUKUYOR SEBEBI NEDIR ?

merhabalar akbank kredı kartımın 15k lımıtı var bugun harcama yapıcaktım bakıye yetmedı dıye mesaj geldı ustune para ekledıgım ama her ekledıgım para - ye gecıyor bunun sebebı nedır sızce
  3. Connex

ODEME BİR GUN GECIKIRSE SORUN OLUR MU

ARKADASLAR SELAM KK BORCUMU 2 AYDIR ASGARI ODUYORUM BU AY 30 UNDA ODEME VAR BANA PARA AYIN 31 DE GELECEK BIR GUNDEN SORUN OLUR MU HACIZLIK VS OLUR MUYUZ ISLEM BASLATIRLAR MI YADA 20SINI ODESEM ERTESI GUN 6K ODEMESINI KOMPLE TAMAMLASAM MI DAHA İYİ BİLGİLENDİRİRSENIZ SEVINIRIM
  4. Connex

Odeme nasıl olucak ?

arkadaslar selam benım ziraat bankası kredi kartı var 25k lımıt var 13k kullandım ama 13 tekte degıl boluk boluk 13 ben bunu oderken taksıtlendırme yapmadıgım ıcın asgarı odeme yapamam mı ?
  5. Connex

nays iade olucak mı ?

arkadaslar vp alıcam eskıden premıum varken ındrım oluyodu ama sımdı olmuyo bu arada nays ile alsam geri ödeme yaparlar mı geçen ay monıtor aldıgımda 250 tl geri ödeme vermişlerdi simdi gene verirler mi yoksa tek seferlik mi bilgilendirirseniz sevinirim
Geri