Arama sonuçları: *

1. Alperen Çelik

Papara ortalama ne kadar sürede cevap verir?

Papara onay için yazmıştım mail'den kimlikte foto yok çünkü. Ne kadar sürede cevap gelir?
  2. Alperen Çelik

Voidu dan nasıl oyun alacağım?

Alamıyorum para yok diyor, nays kullanıyorum.
  3. Alperen Çelik

Kimlikte fotoğraf olmadan toslaya kaydolabilir miyim?

Kimlikte foto yok kayıt olabilir miyim?
  4. Alperen Çelik

D&R indirim nasıl alınır?

D&R kart alın yazıyor fiyat etiketinde nasıl alacağım?
  5. Alperen Çelik

EFT/Havale yaparken TC kullanımı

ATM de tc kısmına evdeki 18 yaşından birisinin kimliğini girsem sorun olur mu? Mesaj vs.
  6. Alperen Çelik

18 yaşından küçük biri ibana para atabilir mi?

Nays ile birisine para atabilir miyim 15 yaşımdayım.
  7. Alperen Çelik

SMS gönderen numarayla internetteki aynı mi

İş bankasının Nays harcaması ile ilgili gönderdiği (IS BANKASI) numara ile internetteki İş bankası numarası aynı mi? Aynı değilse o SMS gönderen parantez içindeki isimle gönderilen mesajdaki numarayı nasıl görürüm.
  8. Alperen Çelik

Papara harcama yapınca veliye mesaj gidiyor mu?

Papara veli onayı yaptıktan sonra uygulamayı silsem velinin telefonundan mesaj gider mi harcamalarda veya para yüklediğimiz zaman?
  9. Alperen Çelik

Paycell hangi durumlarda SMS gonderiyor

Para yükleyince veya çekince gönderir mi? Ve bim gibi yerlerden alışveriş yapınca gelir mi SMS?
  10. Alperen Çelik

Paycell ile ilgili birkaç soru

1.ATM den para yükleyince SMS geliyor mu? 2. Olarak a-101 ve bim gibi marketlerden bir şey aldığım zaman sms geliyor mu? 3. Para çekince bildirim geliyor mu SMS yani? 4.olarak marketten kredi kartı gibi alışveriş yapabiliyor muyum? 5.olarak 30tl yükleyip aynı gün veya ertesi gün internetten...
  11. Alperen Çelik

Kart kayıt adına ne yazılır

Paycell kart kayıt yapıyorum kart kayıt adı yaziyor. Ne yazmaliyim oraya?
  12. Alperen Çelik

Paycell kart iyi midir?

Şoktan Paycell aldim.Toslanin artık gelmeyecegini söylediler mecburen ininal ve paycell arasında kaldım ve paycellden yöne hakkımı kullandım.Nasil karttır? Kullanan var mı? Papara da aklımda ama Teknosa ve d&r da yoktu.Tesekkurler
Top Bottom