Arama sonuçları: *

1. G

Kredi kartı taksitlendirme ile ilgili yardım

Ben karacadan süpürge aldım 8 taksit ile ama mobil bankacilikta 12 taksit olarak gözüküyor ve 8 taksit tutarı 360 TL iken 360 TL almamış 12 taksit tutarını almis 260 TL neden böyle oldu acaba ? Not: limit yetersizdi az bir miktar para atıp aldım
  2. G

Acil yardım kredi kartı ile ilgili

karta borç ödeme diyip para attım ve alışveriş yaptım ama yaptığım alışverişleri borç olarak saydı nedeni nedir acaba ?
  3. G

ACİL YARDIM kredi kartına yapılan taksit ile ilgili

Arkadaşlar kredi kartına taksit yapınca ilk taksidi hemen mi alıyor yoksa bir sonraki ay mi başlıyor ?
  4. G

Kredi kartına limit artırımı için atılan para geri alınır mı

Arkadaşlar sorum şu; Şimdi kredi kartı limiti diyelim ki 10.000, alicagimiz ürün taksitle beraber 11.000. kredi kartına 1000 TL atıp, limiti 11.000 yaptıktan sonra ürünü aldık. O limit artırımı için atılan 1000 TL geri alınabilir mi ?
  5. G

Kredi kartı taksit süreci nasıl işliyor ?

Arkadaslar şimdi diyelim kredi kartimizda 1500 TL var. Limit 1500 TL yani. Ve bir PC almak istiyorum PC de 16k bu pcyi 12 taksit yapıp alabilir miyim ? Taksit 1490 TL 1640711384 Yani aslında özet olarak şunu soruyorum. Pcyi almak için 1 taksit tutarı olsa yeterli mi yoksa kartta 16 bin TL mi...
Geri