Arama sonuçları: *

1. Yphen

Paycell ödeme QR kodla yapılır mı?

Arkadaşlar selamlar Dün Paycell hazır limitimi kullanıp faturaya yansıtmıştım, Daha fazla faturaya yansıtamıyorum fakat bugün market alışverişi yapmam lazım 1750 TL kullanılabilir limit gözüküyor aşağıda ss'i mevcut bunu hangi marketlerde kullanabilirim ayrıca kasada mal gibi kalmak istemiyorum...
  2. Yphen

Vakıfbank hesabıma bloke koydu?!

Arkadaşlar selamlar kısaca özetleyim bugün sahibinden üzerinden telefon attım bir adama geldi telefonu gördü zaten 4 haftalıktı telefon ondan sonra bende Vakıfbank kullanıyordum oda parayı gönderdi hesaba düştü para ve 10 dakika sonra alışveriş yapmaya çalışırken hesaba bloke konduğunu gördüm...
  3. Yphen

Yüksek mebla kredi çekme hakkında?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim yüksek mebla kredi çekeceğim fakat özel bankalar vermiyor ve bir haber çıktı karşıma halkbank'ta çekebileceğime dair. Şimdi durum şöyle şuan çalışmıyorum fakat yakın zaman da çalışmaya başlayacağım üstüne bir de 13K'lık kredi kartım kartım kredi...
  4. Yphen

Yüksek miktar da kredi çekmek hakkında?

Arkadaşlar selamlar yakın zaman da yüksek miktar kredi çekeceğim fakat aklıma takılan soru şu findeks raporumu inceledim ve orta riskli 1103 puan yazıyor bu puana göre ne kadarlık bir kredi çekebilirim çekmek istediğim tutar 90k fakat iki ayrı bankadan da çekebilirim faizi düşük işbankası hariç...
Top Bottom