Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Nays kart geldi ama hesabım ile uyumlu değil.

Nays kartım geldi ama teslim edildi olarak gözükmüyor. Cvv kodunun sabit olması lazım ama 5 dakikada bir değişiyor. Kartdaki cvv kodu ile aynı değiller. Üstelik kart ayarları yok. Sizce zamanla gelirmi? Yoksa canlı desteğe bağlanmalı mıyım? Sabah sabah desteğe bakan kimseler yok.
  2. Yozgatlııı

Nays ile NFC ödeme yapamıyorum

Nereye gidersem gidiyim a101 bim gibi büyük yerlere internetten bakınca NFC ile ödeme alıyor. Ama çalışanlar bunun hakkında hiç bir şey bilmiyor. Tek bildikleri QR ile ödeme almak oda bazenleri hatalı olabiliyor, hem NFC internet olmadığı zaman işe yarıyor.
  3. Yozgatlııı

Nays fiziksel kart yokmu

arkadaşlar nays hesabı açtım ancak sadece sanal kartı varmış örneğin bir bakkala gittiğimde nasıl alış veriş yapacağım telefonumda nfc var onla alakalı bir şeymi
  4. Yozgatlııı

18 yaş altı banka kartı önerisi papara hariç

Papara ve tosla önermeyin onu zaten eledim papara hariç kullanıla bilecek en iyisi hangisidir t
  5. Yozgatlııı

Papara hesabı oluşturur Ken patladım.

15 yaşındayım kart aldım kendi hesabımı onayladim buraya kadar sıkıntı yok veli iznine gelecekken annem elimden aldı babamın TC sini yazdı babamda eskiden paparali olup tekrar kapattığı için hesap askıya alındı diyor kafayı yemek üzereyim kartı kircam cozemessem cildircam
Geri