Arama sonuçları: *

1. Che_

Nays Gerçek Müşteri Olma

Bugün hesaba 1200 lira yükleyip çok sayıda kitap alacaktım. Bir hata ve böyle bir SMS geliyor. İŞ Bankası hesabı mı açmam lazım? Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İnternette de bir bilgi yok. Eğer İŞ Bankası geçersem -18'im ne gibi şeyler olur?İŞ Bankasında da Nays gibi cashback'ler var mıdır?
  2. Che_

Papara Para Yüklenmedi

Dün bu saatlerde eniştem 150TL yolladı Ziraat Iban ile para hâlâ gelmedi. Daha önceden de ara ara oluyordu ama birkaç saatle sınırlıydı.
  3. Che_

Nays Para Gönderme Hk.

Reşit olmadığım için direk pars gönderemiyorum İŞ Bankasına gidip de bir şey yapmadım. Şimdi ben başka bir Nays kullanıcısına Nays hesabımdan para göndermek isteyince yapamıyorum. Eğer ki diğer kişi Para Yükle seçeneği ile benim Nays kart bilgimi girerse pars yollayabilir mi?
  4. Che_

Nays Kartım ile Oyun Alamıyorum

Dün akşam Trendyol'dan tatlı almıştık sorunsuz ödeme yaptım. Dün akşamdan beri Epic Games üzerinden oyun almayı deniyorum olmuyor. Az önce yine denedim olmadı ama Steam üzerinden denemek için 50 kuruşluk oyun aldım sorun olmadı. Kart ayarlarına girip yurt içi yurt dışı alışverişleri kapatıp...
  5. Che_

Nays ile Bedava Para Kazanma

1-2 haftadır Nays kullanıyorum. Geçen hafta Nays ile Epic'ten 3 oyun almıştım hiçbirini sevmedim ve iade ettim. Cashback kartta durdu hatta harcadım bir şey olmadı. 2-3 gün önce ac Valhalla ve The Division 2 aldım yine Epic'ten baktım The Division 2 açılmıyor iade ettim. Belki sorunu çözebilirim...
  6. Che_

Disney+ Cashback Veren Kart Önerisi

Güncel olarak Disney+ cashback veren kart önerisi istiyorum. Nays ve Papara'da yok. Lütfen Disney+ dışında başka platform önermeyin Disney+ içeriklerini daha çok seviyorum.
  7. Che_

Nays Reşit Olmayan İçin Sınırlar Nedir?

Nays cashbacklerine baktık ve Papara'dan daha iyi olduğunu gördüm. 18 yaşında değilim aile onayı vs yaptım. Mesela ilk gördüğüm para yollayamıyorum. Bunun dışında tüm kısıtlamalar veya önemli kısıtlamalar nelerdir? Bir de cashbackin gelmesi süresi 2 hafta vs oluyor mu anında mı?
  8. Che_

Papara Hangi ATM'lerde Kesinti Yok?

Tek bildiğim İş bankasında kesinti var, Vakıfbank'ta yok. Garanti veya Ziraat'ta kesinti var mı?
  9. Che_

Papara IBAN Öğrenme?

Papara kartıma başka bir kart üzerinden yükleyeceğim zaman hep şuna girip yaparım: https://www.hizliresim.com/kr7arjp Ben okuldayken bana para gelmesi gerekiyor bu yüzden IBAN lazım. Nasıl öğrenirim?
  10. Che_

Papara ile Geforce NOW Alınabiliyor mu?

Bildiğim kadarıyla Papara Fiziksel Kart ile alınabiliyor ama çoğu bankanın Sanal Kartı ile alınmıyor. Papara Sanal Kart ile Geforce NOW alınabiliyor mu?
  11. Che_

Papara'ya Başka Bankadan Kart Ekleniyor mu?

Kimliğimde fotoğraf olmadığı için henüz hesabı doğrulayamadım. Papara Sanal Kart'a başka bir banka üzerinden(paycell) para yüklenebiliyor mu? Kesintisi varsa ne kadar?
  12. Che_

Paycell Sanal Kartım Görünmüyor

Mobil uygulamaya girdim ve kartlarım görünmüyordu. Uygulamayı sildim hesabıma tekrar girdim sanal kartlarım görünmüyor. İçinde para da vardı nasıl bulacam? Desteği de bulamadım kart bilgilerini hatırlamıyorum
  13. Che_

Disney Plus Ödeme Sorunu

Öncelikle merhabalar az önce Disney Plus 1 aylık üyelik almayı denedik fakat aynen şöyle bir hata veriyor: Ödemeniz işlenirken bir hata oluştu. Lütfen CVV veya kart pin kodu dahil olmak üzere fatura bilgilerinizi kontrol edin. Sorun devam ederse kart bakiyeniz kontrol edin veya daha fazla bilgi...
Top Bottom