Arama sonuçları: *

1. Handle

Kredi kartı faiz işleri nasıl işliyor

Ben maximum kart kullanıyorum şuanda 1300 TL borcum var kesim tarihi ayın 4 ü son kesim ise 14 ü şimdi 14 üne kadar ödemezsem faiz mi bincek şimdi hiç bilmiyorum nadir kullanıyorum ondada hesap kesim tarihi gelmeden kapıtırık borcumu ama bu ay biraz sıkışığım kapatamadım ne olucak şimdi faiz...
  2. Handle

KREDİ KARTI LİMİT ARTTIRMA HAKKINDA

Annemin kart limiti şuanda 2000 tl aldığımızdan beri ben arttırmak istiyorum limit arttırmak kötü bişey mi ? bir mesuliyeti var mı ? yoksa normalde şuan nasılsa öylemi sadece rakamlar artıyor değil mi? ona göre arttırma yapacağım bu arada iş bankası maxımum kart nakit avans çekmek için yükselticem
  3. Handle

NAYS 100 TL kampanyası

Dün böyle bir konu açılmıştı Instagram da paylaşım falan yapınca 100 lira veriyordu geçerli mi hala nasıl yapılıyor ben yetişemedim
  4. Handle

PAPARA cashback kazanma taktiği

Ben 7 kere yaptım toplam 65 TL kazandım belki yapmak isteyen olur diye paylaşıyorum ben 220tl ne kadar çok parayla yaparsanız ona oranla cashback veriyor ben 220tl den her seferinde 11 TL aldım öncelikle paranızı paparaya yükleyip toslanın uygulamasında banka kartımla yükle seçeneğinden papara...
Top Bottom