Arama sonuçları: *

1. bilgisayartechonology

taksitle nasıl alıcam

https://www.n11.com/urun/bluetooth-cep-telefonundan-rgb-serit-led-kontrol-modulu-6a-5-24v-504442222-19127340?magaza=doraled&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst şu ürünü taksitle almak istiyorum axess öğrenci kartım ile nasıl alcam
  2. bilgisayartechonology

18 yaş altı kart önerisi

öneriniz nedir axsees tosla papara var nays ile yeni kart önerisi ailemi karıştrmadan hangi kartıalabilirim
  3. bilgisayartechonology

Ziraat fon şifresi nedir

Bir tane uygulama dan para gelicek te ziraat fon şifresi istiyor bu şifre nerde Yazıyor şifreyi nerde bulabilirim 1676208107 Kartlardan anlayan varmı 1676208150 Ziraat hesabı mı açmalıyım kendime 1676208887 İbanı var de mi ziraat in 1676209061 @Gri Caner @Hasan344
  4. bilgisayartechonology

Naysdan para çekemiyorum

Yıllık para çekme limitin doldu diyor ama limitlerde bir sıkıntı yok
  5. bilgisayartechonology

Papara black kard hakkında

Kartı aktive ettim üstünde imzalanmadığı halde geçersizdir yazıyor ininaldada öyleydi ama kullanabiliyodum bunuda öyle kullanabilirmiyim
  6. bilgisayartechonology

tosla uygulamasını anlatabilirmisiniz

tosla uygulamasını bilenler anlatabilirmi isteyen olursa kodumuda paylaşabilirim mobilden akbanklı ol 1000tl para kazan yazıyordu doğrumudur bu sizce eğer öyle olursa akbanklı olucam 1665153004 bu arada tosa kart siparişi verdim dün sizce kaç günde gelir 1665153176 birde eğer 1000tl verirse şu...
  7. bilgisayartechonology

Tosla uygulaması hakkında

Tosla kullanmayanlar özelden mesaj atabilirmi
  8. bilgisayartechonology

naysa ininal karttan nasıl para yüklerim

ininal kartıma para yükledikten sonra nays uygulamasına yüklüycem bütün bunları nasıl yapabilirim anlatırmısınız ininala para yüklemeyi babama sorarım da naysa nasıl para yüklerim onu tam bilmiyorum 1661790394 kimse bilmiyormu
  9. bilgisayartechonology

İninal karta nasıl para yatırabilirim

Akbank ATM den para yatırmak istiyorum komisyon kesmiyor diye.peki Akbank ATM den nasıl para yatıran.bide kartın arkasına imza atmadım ben şoka sordum kim imzaliycak diye imzalamadan da oluyor dedi banka kredi kartı bilgim yok
Geri