Arama sonuçları: *

1. Clayz

F/P Ses Kartı Önerisi

Dostlar selam kendıme ev studyosu kuruyorum suanda mıdı den sonra ses kartı alıcam elektronık muzık yapıyorum phonk funk techno vb herneyse aklımda suan M-Audio M-Track Duo Ses Kartı Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba var bazıları ıyı bazıları kotu dıyor asırı ust sevıye degıl ama benım ıcın...
  2. Clayz

Hangi MIDI Klavye Alınmalı?

Dostlar selamlar ben elektronık muzık ıle ugrasıyorum phonk funk aklınıza gelebılecek her tur herneyse mouse ıle yazmak artık cok bunaltı getırdı ve MIDI klavye almaya karar verdım 2 tane secenegım var 1. M-AUDIO OXYGENPROMINI / 32 Tuş MIDI Klavye Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi...
  3. Clayz

Hangi MIDI klavye alınmalı

Dostlar selamlar ben elektronık muzık ıle ugrasıyorum phonk funk aklınıza gelebılecek her tur herneyse mouse ıle yazmak artık cok bunaltı getırdı ve MIDI klavye almaya karar verdım 2 tane secenegım var 1. M-AUDIO OXYGENPROMINI / 32 Tuş MIDI Klavye Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi...
  4. Clayz

Ses Kartı Önerisi ve Kulaklık Önerisi

Dostlar selam yakın zamanda akai mpk m3 mını alıcam bunun yanında bırde ses kartı ıle kulaklık almam lazım ıkısı ıcın dusundugum butce 2.5 2.5 total 5 en fazla 6k cıvarı ses kartı olarak: https://www.sescibaba.com/m-track-duo-ses-karti kulaklık...
  5. Clayz

Ses Kartı ve Kulaklık Onerısı

Dostlar selamlar hemen konuya geceyım ben elektronık muzık ıle ugrasıyorum mıx masterıng phonk funk tecno vb yakın zamanda akaı mpk m3 mını alıcam fakat ses kartı ve kulaklık ıcın cok bır fıkrım yok ıkısı ıcın ayırdıgım butce max 5k 2.5 2.5 seklınde dusunuyorum ıkısınede aklımda suan ıcın...
  6. Clayz

Hangi Midi Klavyeyi Almalıyım

Dostlar selam urunler su sekılde 1. https://www.zuhalmuzik.com/akai-mpkmini-3-midi-klavye-mpkmini3 2. https://www.zuhalmuzik.com/akai-mpkminiplus-37-tus-midi-klavye-mpkminiplus sahsen normal versıyonu benım butcem ıcın daha ıyı cunku ses kartıda almak zorundayım plus alırsam ses kartını uzun...
  7. Clayz

Ses Kartı Almalımıyım/Hangi Ses Kartını Almalıyım

Dostlar selamlar ben phonk muzık ve dıger elektronık muzıkler ıle ugrasıyorum cogu turde yaptıgım parcalar var henuz yayınlamadım fakat sunu merak edıyorum suanda 1*2 aya akaı mpk m3 mını alıcam fakat ses kartım yok ses kartı o kadar onemlımı herhangı bır ensturmanı baglamıyorum gıtar vb yada...
  8. Clayz

Ses Kartı Almalımıyım?

Dostlar selamlar ben phonk muzık ve dıger elektronık muzıkler ıle ugrasıyorum cogu turde yaptıgım parcalar var henuz yayınlamadım fakat sunu merak edıyorum suanda 1*2 aya akaı mpk m3 mını alıcam fakat ses kartım yok ses kartı o kadar onemlımı herhangı bır ensturmanı baglamıyorum gıtar vb yada...
  9. Clayz

Hangi Dist uzun vadede daha iyidir

Dostlar selam uzun zamandır müzik ile ugrasıyorum ve ıslerın cıddı ve kararlı gıtmesı ıcın hangı dıstten sarkıları yayınlamalıyım dıstrokıd dusunuyorum ama youtube ıle alakalı sorun cıkarabılır denılıyor tam anlamıyla herhangı bır bılgı bulamadım en ıyısı hangısı dıye ıyı anlayan arkadaslar...
  10. Clayz

Yenı Nesıl Cakma Rapperlar Botmu Basıyor?

Dostlar selam sureklı su her kelımesı aynı olan kıtlenın bot bastıgı ıddıalar dahada yayılıyo batu elmusto ozellıkle ebonun barındırdıgı herkes kı bence sasmamak lazım ama sunu sorayım spotıfyda bot basıldıgında herhangı bır sorun teskıl etmıyormu ornegın para kazanamama veya hesabın kıtlenmesı...
  11. Clayz

Fl Studio nasıl free indirebilirm

Dostlar selam fl studıo kullanıyorum ama projeyı kaydedecegım zaman malum kaydedemıyorum en ucuz paket bıle 2100tl su durumda cıddı anlamda pahalı adam akıllı nerden crack ındırebılırım sacma sapan beam lınk atmayın dostlar bıldıgınız sızınde eger varsa kullandıgınız lınk varsa sevınırım tesekkurler
  12. Clayz

Hangi Disti Almalıyım

Dostlar selam spotıfya sarkı yuklemeye baslayacagım fl den slow guzel sarkılar yapıyorum az cok dınlencegıne ınanıyorum ama dıst ısını bılmyorum hangısını tavsıye edersınız dıstrokıdten alırsam muzısyen paketını alırım oda 800 lıra cıvarı yapıyor routenote den alırsam 10 dolar oda 340 lıra gıbı...
  13. Clayz

Müzige nasıl baslamalıyım

Dostlar selam 16 yasındayım genelde dınledıgım cok rapcı var hepsı ceza sagopa sansar hıdra kayra no1 joker tarzı anladınız su tas kafa uzı tarzı rapcıler katıyen degıl evde kendım cezanın holocaustuna benzer cok parca yazdım flowlarım vesaıre cıddı anlamda freestyle guzel atıyorum atmasınada...
  14. Clayz

Dinleyecek Müzisyen lazım

Genel olarak sansı sagopa ceza hıdra kayra cashflow contra anıl pıyancı joker şam norm defkhan no 1 yener cevık allame dınlıyorum az cok zaten tarzı anlamıssınızdır benzerı kımı dınleyebılırım bunların feat attıgı kısılerıde dınlıyorum su an aklıma gelmedı dahası o yuzden daha uzak cok...
Top Bottom