Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

Bu Videodaki Müzik Ne ?

2. Apu Mühendisi

Dinlediğiniz En İyi Oyun Soundrackti Nedir ?

Ben Başlıyorum Assassin's Creed Odyssey Main Theme
  3. Apu Mühendisi

O Ses Türkiye Rap (!) Rezilliği

Arkadaşlar Bugün İnstagramda Bir Post Gördüm Postta O Ses Türkiye Rap'in Bir Bölümünden Kesitler Verilmişti. Bende Pek Umutlu Olmadan Acaba Düzgün bir şey var mı diye izledim. Gördüklerim Karşısında Şok oldum. https://www.instagram.com/p/CM0AsrDLmJo/ 1. Videodaki Arkadaş Hamza Tarman İsimli...
  4. Apu Mühendisi

Dinlediğiniz En Garip Müzik nedir ?

5. Apu Mühendisi

Türkçe Rap Dinlemeye Hangi Şarkıyla Başladınız ?

Ben Başlıyorum
  6. Apu Mühendisi

JokerAllame Barışmış

Allahtan Keşke Başka Bir Şey İsteseydim https://forum.donanimarsivi.com/konu/barismalarini-istediginiz-mcler-kimlerdir.261259/
  7. Apu Mühendisi

Spor İçin Müzik Önerisi

Arkadaşlar Bana gaza getirecek müzikler gerekiyor. Fitnessta dinleyeceğim. Playlistlerinizi veya Bildiğiniz Şarkıları Atar Mısınız ? (Spotify Playlisti Olursa Daha İyi Olur
  8. Apu Mühendisi

Barışmalarını İstediğiniz MC'ler Kimlerdir ?

Arkadaşlar Barışmalarını En çok İstediğiniz MC'ler Kimlerdir ? (Sadece 2 Kişi Yazın Lütfen) (Benim İçin JokerAllame)
  9. Apu Mühendisi

Batuflex Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Arkadaşlar Ben Batuflex adında bir rapçiye rastladım. Bence fena değil ancak siz ne düşünüyorsunuz ? Trap Konusunda gelişebilir diye düşünüyorum şahsen
  10. Apu Mühendisi

Motive VS Baneva Hangisi Daha İyi ?

Sizce Hangisi Daha İyi ? (Ortalık Karışacak Vaziyet Alın) (Anket Kısmı Müzik Kategorisini Seçince Çıkmadı)
  11. Apu Mühendisi

Sizce Joker- Burry Dissleşmesini Kim Kazandı ?

Arkadaşlar Joker Ve Burry Birbirlerine Diss attılar.Sizce Kim Kazandı ?
  12. Apu Mühendisi

Sizce Türkçe Rapteki En İyi 3 Diss Parçası

Sagopa + Kolera Diss (Groginin Yok Oluşu) ( Hidra Kendi Kalitesinde Rapçi Bulamayınca Kendine Diss Atıyor)
  13. Apu Mühendisi

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın

Arkadaşlar Rapte İşler Karışacak Rez Alın
  14. Apu Mühendisi

Burry Soprano Jokere Diss Atmış

İlk defa Bir kişi disse diss ile cevap vermiş.Hepsi Twit Atıyordu,Bıkmıştık (Bence Jokerin Disse Yaklaşamamış Bile )
  15. Apu Mühendisi

Joker-Game OVER Albümü Nasıl Olmuş ?

Arkadaşlar Jokerin Yeni Çıkan Albümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? Nasıl Olmuş ?
  16. Apu Mühendisi

Arkadaşlar Şu Saniyedeki Müzik ne ?

Arkadaşlar Cegin Yatmadan Önce Şarkısının 1.46 Saniyesinde Çalan Müzik Nedir ? Gitarlı Bir Melodi Giriyorya
Geri