Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Spotify ödeme yapılmıyor

Paparada para olduğu halde ödeme yapamıyorum 1 yıllık 300 tl alacağım. Ödeme yapılamadı başka karttan dene diyor. Acil lazım.
  2. Dolar Bey

Nasıl dj olunur ? (Marshmello tarzı)

Uzun süredir araştırıyorum bazı şeyleri ama kesin bir bilgi bulamadım. İnternette bildiğiniz iletişime geçebileceğim uzmanlar varmı ? Çünkü gerçekten çok hevesliyim bu dj'liğe. Kısacası nerden bilgi vs alabilirim ? Marshmello tarzı derken onun yaptığından diyorum. @Johnny Depp komik olan ne.
  3. Dolar Bey

Klibi en iyi olan şarkı

Şarkılarda klip önemlimidir bilmem ama sizce klibi en iyi olan şarkı hangisi ? Büyük prodüksiyon olduğunu düşündüğünüz ?
  4. Dolar Bey

Bu şarkının adı ne ? (sözlü)

torigadi cinderi tubileli melim tayem beyiladi canbaro moldi kanna linaguna gani taktale ledeyidevledi digulido lolodi diyor bi değişik bi şarkı adı ne ?
  5. Dolar Bey

Hadise Rap Yaptımı ?

Deli olucam O ses rap jürisi Hadise olmuş Eypio tamamda Murda ve Mero ne alakaysa artık Hadise Rap çıkardımı ?
  6. Dolar Bey

O Ses Rap Jürileri kim olacak tahminleriniz ?

Kımler olacak bi fikriniz varmı Ceza olacak kesin ama olmazsa Sagopa olacak bi araya gelmezler
  7. Dolar Bey

En sevdiğiniz Türkücü(ler)

Sizin en sevdiğiniz türkücü hangisi ? @Rammstein
  8. Dolar Bey

En sevdiğiniz Rapçi kim ?

Merak ediyorum sizin için üstad kimdir ? En iyisi kimdir ? Rap tarzınız Nedir ? Bence üstad Ceza ilk türkçe rapçilerden olup Nefret grubunun üyesi
  9. Dolar Bey

Spotify 2020 özetiniz : )

Siz kaç saat dinlediniz ? Mobilde ana sayfada çıkıyor ordan ss alıp buraya atın mini etkinlik olsun : ) Sizde benim gibi paylaşın Ben başlıyorum;
Top Bottom