Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Moises Benzeri Uygulama

Moises gibi parçaları bölümlere ayıran başka uygulama var mı?
  2. AhmetN

Spotify Yıllık İstatistik Hata Vermesi

Premium üyeliğim var ama yıllık istatistiğime bakmak için girdiğimde bu hata çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim?
  3. AhmetN

Yaptığım Lyrics Çalışmam Nasıl Olmuş?

Nasıl olmuş? Eksiklerimi değerlendirirseniz sevinirim. Hidra hakkında ne düşünüyorsunuz? @hidrhyme Hidra - Krang #hidra #turkcerap #krang https://www.instagram.com/p/CS2DupvD8W7/?utm_medium=share_sheet
  4. AhmetN

Lyrics Çalışmam Nasıl Olmuş? (3)

Bu sefer biraz daha iyi gibi benim açımdan. Çünkü uygulamayı değiştirdim. Filmora'ya geçtim ve yeni yeni alışıyorum. Sonraki seferlerde daha iyi olacağını düşünüyorum. Sizce nasıl olmuş? Neleri geliştirmeliyim?
  5. AhmetN

Lyrics Çalışmam Nasıl Olmuş? (2)

Düne göre biraz daha iyi ama yine de eksiklerim var gibi. Sizce neyi ne ile değiştirmeliyim? Değerlendirir misiniz? (Klibin görüntü düşüklüğü benden kaynaklı değil)
  6. AhmetN

İlk Lyrics Denemem Nasıl Olmuş?

Daha önce hiç yapmamıştım, denemek istedim ve keyifli oldu yapım aşaması. Ben de bu konuda ilerlemeyi düşünüyorum. Sevdiğim ve hit olan şarkılara böyle lyricsler yapıp bazı sosyal mecralarda paylaşmayı planlıyorum. Siz nasıl olmuş? Fazla sade olduğunu biliyorum, ama Movavi kullanıyorum sistemi...
  7. AhmetN

Albümler Nasıl Satın Alınır?

Albümleri satın almak istiyorum. "Onu alacağına Spotify Premium al daha mantıklı" diyenler olabilir. Ben sanatçıya destek vermek istiyorum. (Pandemi biterse tabi ki imza) Nereden satın alabilirim albümleri?
  8. AhmetN

MC Köşesi 1: 'Nam-ı Diğer' CEZA

MC köşesinde bugün birlikte Ceza'yı daha yakından tanıyacağız. 1976 yılında dünyaya gelen Ceza ya da Bilgin Özçalkan kendisininde ifade etmesiyle Türkçe Rap'te en eski isimlerden ve bu kategorinin silinmez ismi. İlk solo albümü Med Cezir'in 2002 yılında çıkması ile ile bu piyasada yavaş yavaş...
  9. AhmetN

Katliam 5'de Kimler Olur?

Sizce kimler olacak? Bence: * Massaka * Diablo * Dr. Fuchs * Canbay * Wolker * Anıl Piyancı * Hidra * Eypio * Ceza * Defkhan * Joker * Killa Hakan * Şehinşah * No 1 (?) Bence aşırı iyi olur böyle olursa .
Top Bottom