Arama sonuçları: *

1. epic games kullanıcısı

Contra Hakkında bilinmeyenler

Contra hakkında tartışılanlar ve bilinmeyenler hakkında söyleyeceğim. İlk olarak Contra müslüman mı? Evet müslüman fakat dinin kurallarına uymadığını belirtiyor. (Contra-Mahkum) Contra cennet cehennem ile ilgili kavramları sıklıkla kullanıyor. Hatta bir şarkısında Allahım sen affet diye bir dua...
  2. epic games kullanıcısı

Contra x Timu322 - Gittin Gideli

Contranın vefat eden babası için, Timu322'nin (Mistergeng) ise vefat eden annesi için yaptığı şaheser. Videodaki resmi ise Contra'nın resim öğretmeni olan nişanlısı yapmıştır. Evlendi mi bilmiyorum ama. Islak kum tarzında güzel bir parça bence. Sizce nasıl?
  3. epic games kullanıcısı

Bu yeni benden kalan her şey yalan dersem falan o bile yalan olabilir

Evet bugün Contranın 2019 da çıkardığı şarkısının sözünü yorumluyoruz. Yeni nesil soru gibi xd :D Cont burda ne diyor? Bize cümlenin ne anlattığı şey lazım. İçindeki gönderme değil. "Bu yeni benden kalan her şey yalan dersem falan o bile yalan olabilir"
  4. epic games kullanıcısı

İlk projem sonunda bitti!!

Arkadaşlar uğraştığım bir proje var. Ve en sonunda bitti. Bu benim ilk projem. Ona göre değerlendirirseniz sevinirim. (Biraz kısa oldu 3 saatte anca bu kadar oldu.) Son by Sencer Yalçıner | Free Listening on SoundCloud
  5. epic games kullanıcısı

Sizce bu projeye devam etmeli miyim

Arkadaşlar şöyle bir şey üstünde çalışıyorum. Sizce devam etmeli miyim? Olumlu yada olumsuz yanıt verirseniz sevinirim. (Yeni başladım.) https://drive.google.com/file/d/1ClakdaH-bC76VonfGX1TNCxAUnh7BdGW/view?usp=sharing @Flew
Top Bottom