Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

gözlerinin yeşilini özledim türkiye genelinde engellendi

neden böyle oldu aradan o kadar zaman geçmişken?
  2. Koyun Shaun

geceye iki şarkı bırak

3. Koyun Shaun

tofaş ile dinlenecek müzikler

Gençler bana öyle bir oynatma listesi yapın ki içerisinden başka şarkı aramayayım. Kendim yapmaya üşeniyorum hani yapsamda hep unuttuklarım oluyor bazen içine tekrar attığım oluyor. O yüzden playlisti olan varsa atabilir mi direkt mp3 olarak. amfi bass falan dolu aracın içi o yüzden güzel basslı...
  4. Koyun Shaun

En son dinlediğiniz 3 şarkı

Ben 3 tane yazıyorum isteyen istediği kadar yazabilir. Şanışer & Raptor & Hash & Sheriff - 4 Kral Şanışer ft. Atakan - Geri Gelme Şanışer ft. Alef High & Ais Ezhel - 96 Bpm V2.
  5. Koyun Shaun

Yabancı şarkının beatiyle müzik yapma

gençler şanışerin 2007-2008 şarkılarını dinlerken bu şarkıların beatinin aynısının yabancılardan aldığını fark ettim. Ben bu beati aradım aradım bulamadım nasıl indirebilirim? Adamın sesi olmadan Şanışer: K-Rino:
  6. Koyun Shaun

FL Studio 20 nasıl öğrenebilirim?

Gençler bunu indirdim az kurcaladım uygulamayı bozdum galiba bişeyler oldu. Ben bi nota ekliyorum cızz diye bi tuhaf nota geliyor tekrarlıyor az bişey anladım onu ama değişemedim o notayı ben. Bana bu uygulamayı ve rap için beat üstünede beat için şarkı yapmam için öğretici bir video önerebilir...
Top Bottom