Çıkmış sorulara bakarak sınavlara çalışılır mı? 50 alabilir miyim sık sık bakıp tekrar ediyorum. Çıkmış sorulara bakarken en fazla 2020 yılına kadar iniyorum yeterli olur mu yoksa dahada eskilere bakayımmı
meslek bilişimde 3 tane sorumluluk vardı 10. sınıfta kaldığım için meseme geçtim şimdi açık liseye geçiş yapacam o meslek dersindeki sorumluluklar gelirmi
mevcut iş yerinden ayrılacağım ocakta olacak açık lise kayıtlarında açığa geçeceğim şuanki iş yerinden ayrılsam ne kadar sürem var okuldan atılmak için 1 ay iş yeri bulma süresi var diye biliyorum
Çıraklık okulundayım asansör işi yapıyorum fakat bu mesleği çok severek yapamıyorum o yüzden bölüm değineceğim fırıncılık bölümü var oraya girmeyi düşünüyorum etliekmekcide vs çalışıyorsun fırıncılıkta sizce iş olarak zorlarmı etlekmekciye girsem
10. sınıfta sınıfta kalmıştım mecbur çıraklık okuluna geçiş yaptım 2. kez geçiş yaptığım için çıraklığa düz okulada geçemiyorum açık liseye geçmek istiyorum kayıtlar ne zaman açılır
Beyler tiyatro yazma ödevim var yapacak varmı chat gpt yaptırım ama hoca anlar biyerdenmi baktın derse yandım siz yazabilirmisiniz bilgili arkadaşlar varmi yardımcı olcak