Arama sonuçları: *

1. Sucuklumen42

Açık lise sınavlara çalışmak

Çıkmış sorulara bakarak sınavlara çalışılır mı? 50 alabilir miyim sık sık bakıp tekrar ediyorum. Çıkmış sorulara bakarken en fazla 2020 yılına kadar iniyorum yeterli olur mu yoksa dahada eskilere bakayımmı
  2. Sucuklumen42

Açık lise geçince meslek dersindeki sorumluluklar gidermi

meslek bilişimde 3 tane sorumluluk vardı 10. sınıfta kaldığım için meseme geçtim şimdi açık liseye geçiş yapacam o meslek dersindeki sorumluluklar gelirmi
  3. Sucuklumen42

Mesem iş yeri bulma süresi ne kadar

mevcut iş yerinden ayrılacağım ocakta olacak açık lise kayıtlarında açığa geçeceğim şuanki iş yerinden ayrılsam ne kadar sürem var okuldan atılmak için 1 ay iş yeri bulma süresi var diye biliyorum
  4. Sucuklumen42

10. sınıf açık liseye geçmek

Açık liseye geçip ders çalışmak mantıklı mı 10. sınıfta kaldım meseme geçtim şimdide açık liseye geçiş yapacağım hem lise daha erken biter
  5. Sucuklumen42

Çıraklık okulu bölüm değiştirme

Çıraklık okulundayım asansör işi yapıyorum fakat bu mesleği çok severek yapamıyorum o yüzden bölüm değineceğim fırıncılık bölümü var oraya girmeyi düşünüyorum etliekmekcide vs çalışıyorsun fırıncılıkta sizce iş olarak zorlarmı etlekmekciye girsem
  6. Sucuklumen42

Açık liseye geçiş yapma

10. sınıfta sınıfta kalmıştım mecbur çıraklık okuluna geçiş yaptım 2. kez geçiş yaptığım için çıraklığa düz okulada geçemiyorum açık liseye geçmek istiyorum kayıtlar ne zaman açılır
  7. Sucuklumen42

10. sınıf proje ödevi yardım

Beyler meslek dersinden proje var konu Ağ sistemleri bana yardım eder misiniz
  8. Sucuklumen42

9. sınıf edebiyat odev yardim

Beyler tiyatro yazma ödevim var yapacak varmı chat gpt yaptırım ama hoca anlar biyerdenmi baktın derse yandım siz yazabilirmisiniz bilgili arkadaşlar varmi yardımcı olcak
Geri