Arama sonuçları: *

1. N

Uluslarası ticaret ve lojistik

arkadaşlar bu bölümün önü açık mıdır yazmayı düşünüyorum en başta uluslarası ilişkiler düşünüyordum ama buna daha çok kaydım gibi hem gezme hem sahada olma hemde iş olanakları geniş olarak nasıldır tecrübe ile sabit yorumlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum teşekkürler
  2. N

Uluslarası ilişkiler okumak mı uluslarası ticaret ve lojistik mi

arkadaşlar hem gezip hemde çalışmak isteyen birinin tercih etmesi gereken bölüm nedir sizce
  3. N

Istanbulda burslu ingilizce özel okumak mı şehir dışı türkçe devlet mi

arkadaşlar sizce istanbulda burslu özel üniversitede okumak mı şehir dışında devlette okumak mı bölüm olarak uluslarası ilişkiler düşünüyorum istanbulda burslu özel ingilizce geliyor ama özel üniversitelerde kampüs ortamı sosyal ortam vs pek nasıl oluyor bilmiyorum şehir dışı içinde sakarya ve...
  4. N

Özel üniversite zamları sonrası devlet üni sıralamaları

arkadaşlar istanbul vakıf üniversiteleri tabiricaizse uçmuş bunun sonucu olarak devlet üniversitelerine olan dayanma rekor düzeye çıkar mı 100 150 bin sıralama aşşağı kayma durumları yaşanır mı fikirleriniz nedir öğrenmek istedim
  5. N

Şehir dışı üniversite için laptop mu tablet mi daha mantıklı

Nasip olursa tercih döneminde sakaryaya gitmeyi dünüşüyorum not almak taşımak vs vs durumlar için laptop mu tablet mi tercih etmeliyim ona karar veremedim deneyimli abiler kardeşler yardımcı olabilir mi
  6. N

Altın karma yayınları tyt 10 lu deneme cevap anahtarı

arkadaşlar elinde olan varsa cevap anahtarını çekip yollayabilir mi rica etsem
  7. N

Bilgi sarmal tyt türkçe deneme cevap anahtarı olan varsa atabilir mi

mevzu bu arkadaşlar elinde olan varsa atarsa sevinirim bu yılınki
  8. N

Lise mezunu üniversiteye çalışan öğrenci öğrenci belgesi alabilir mi ?

arkadaşlar öğrenci kartımı kaybettimde akbil yenilemeye çalıştıgımda büyük olasılıkla öğrenci belgesi falan isteyecekler liseden bu sene mezun oldum yks çalışıyorum öğrenci belgesi çıkartabilir miyim ?
Geri