Arama sonuçları: *

1. Splixson

Devamsızlıktan sınıfta kalma

özürlü 16.5 özürsün 7.5 notlar 50 üstü geçiyor muyun
  2. Splixson

Proje ödevi için yardım

doğada matematik altın oran ve fibonacci yi yazmam ve sunum yapmam gerekiyor sunum için her şey hazır fakat metin yok daha önce kaydeden veya makalesi olan var ise atabilir mi?
  3. Splixson

e okul e devletsiz girme

yav şifreyi giriyoum yok diyor mobil imza atıyorum girilmiyor diyor yok mu bunun farklı bir yöntemi
  4. Splixson

Sınıfta mı kalıyorum?

10. sınıfım. 9 uncu sınıfta 3 dersten kaldım fakat edebiyattan geçtim ve hiç birinin sorumluluğuna girmeme gerek kalmadı 10 uncu sınıftada büyük ihtimalle 3 dersten kalıcam ve gene edebiyattan geçicem ki geçtim zaten. Not ortalamam 60 üzeri edebiyattan geçtim bu sınıfta kalma nasıl oluyor bu...
  5. Splixson

Sınıfta kalır mıyım?

10.sınıf edebiyattan geçtim matematik fizik almaca kaldım ortalama 60 üstü
  6. Splixson

10.Sınıf Coğrafya ortak sınav cevapları

bugün oldu sınav istanbul değerlendirme ölçme yaptı soruların cevaplarını bulabilen varsa atabilir mi
  7. Splixson

Herkese Zor gelen bana kolay, herkese kolay gelen bana zor geliyor.

okulda hoca bir konu anlatıyor aşırıı basit mesela toplama gibi düşünün herkes anlıyor ve çatır çatır yapıyor ben yapamıyorum ve anlamıyorum fakat, hoca aşırı zor bir konu anlatıyor mesala çarpma diyelim toplamadan daha zor. her neyse herkese zor geliyor hiç kimse yapamıyor ama ben çatır çatır...
  8. Splixson

Liselerde Sınıfta kalma?

10 sınıfım sınıfta kalma olayı nasıl mesala ortalamam ve edebiyat notum 50 üzeri sınıfı geçer miyim yoksa 3 dersdten başarısız olursam sorumluluklarına mı giriyorum
  9. Splixson

Matematik ort 45 belge alınır mı

not ortalamam tam 70 ama matematik ort 45 belge alınır mı
  10. Splixson

Süreç izleme sınavları zorunlu mu

wpp grubuna atmışlar görmedim girmek zorunlu diyordu giremedim bişey olur mu? okul başında da atmışlardı yapmadım bişey olmadı ama şüpheliyim.
Top Bottom