Arama sonuçları: *

1. S

Üniversite de devamsızlık ne zaman sıfırlanıyor

Arkadaşlar kime sorsam farklı cevap veriyor şimdi 4 hafta devamsızlık hakkı var yani bir kere bir derse gitmediğiniz zaman 3 hafta kalıyor şimdi bu devamsızlık her finalden sonramı siliniyor yoksa 2. Sınıfa geçince mi 1. Sınıfta 2 final var bu her final sonrası sınırlanıyor mu yoksa 2. Sınıfa...
  2. S

Ön lisans temel hukuk sınavına nerereden çalışabilirim?

Arkadaşlar önlisans okuyorum temel hukuk sınavım var hoca sürekli slaytan okuyor karışık bir ders olduğu için anlamıyorum ho pek YouTube dan vs. Dersinn mantığını analamam lazım öneriniz varmi bende senin gibiydi şuna şunlara baktım diyen
  3. S

Genel matematik kitabı öneri

Arkadaşlar matematiğim çok kötü Genel matematik için kitap almak istiyorum üniversitesi de dersleri gecebilmek için yardımcı olurmusunuz genel matematik dersi var
  4. S

İngilizce nasıl öğrenebilirim

Merhaba arkadaşlar sıfırdan ingilizce öğrenmek istiyorum B2 ye kadar nerden öğrenebilirim Btk diye bir yer varmış ücretsiz ingilizce dersler varmış devlete ait bir siteymis galiba siz ne diyorsunuz ne yapmalıyım
  5. S

Üniversitede nasıl kalınır

Arkadaşlar 2 senelik üni kazandım ama korkuyorum matematik ve ingilizce olmadan geldim buzamana kadarda bundan sonra nasıl yapacağım ikiside 0 sayılır bu ikisi olmadan nasıl geçeceğim sınıfı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
  6. S

Mezuna kalmalı mıyım ?

Merhaba arkadaşlar bu sene hiç çalışmadan yks girdim sonuçlar aşağıda matematiksiz olmuyor dedim ve calisma gereği duymadım matematiğim 0 nerdeyse kafam almıyor bu sene dershane gitsem matematiği kavrayabilirmiyim ama dershanede kim benim matematiğim le uğraşır ki özel ders alsam fiyatları...
  7. S

üniden başka bir uniye geçilir mi

Arkadaşlar bu sene bir üniye gittim diyeyim seneye tekrar tyt girip 300ham puan yapıp polis akademisine başvurabilirmiyim nasıl oluyor yardım olabilir misiniz
  8. S

0 matematik ile bilgisayar programcılığına gidilirmi

arkadaşlar üni bakıyorum aklıma bu geldi pc ye ilgim var ama programcılık farklı şey tabii ki matematik olmadan olurmu onuda bilmiyorum matematikten dolayı mezun olamayabilirim
  9. S

yks puanımla nerelere gidebilirim

arkadaşlar tyt puanım 286 1m sıralama düşük puanlı iş bulma olasaılığı daha yüksek olan hangi bülümlere gidebilirim yardımcı olurmsunuz
  10. S

Yks sonuçların ile nerelere gidebilirim

Arkadaşlar tyt 310 755k gelmiş nerelere gidebilirim yardımcı olurmusunuz polislik var aklımda başkada hiçbir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz acaba
  11. S

Özel eğitim için paragraf kitabı

Arkadaşlar kardeşim yaşıtlarına göre birazdaha geri ders konusunda çok kötü matematik zaten yapamaz ama kendini gelistirebilmesi için paragraf çözmesini istiyorum yorumlar gücü artsın konuşulanları daha kolay kavrasin vs. Ne önerirsiniz 8. Sınıf ama o düzeyde yapamayabilir çok zor olmuyacak...
  12. S

Öğrenci için küçük yatırımlar

Arkadaşlar öğrenciyim bazen 500 tl elime para geçiyor bu parayı nasıl degerlendirebilirim mesala halka arz diyorlar küçük yatırım için ama nasıl işliyor para kaybetme riski varmı halka arz da olmasına gerek yok legal herhangi küçük daha az riskle ne yapabilirim para çar cur olmasın en azından
  13. S

Matematik cebir ne arkadaşlar

Arkadaşlar bugün hocamla kendime ders programı gibi bişey hazırladık cebir çalış dedi mert hoca videolu soru bankası Alicam onun için de abi ben hayatımda cebir diye bişey duymadım bu cebir ne arkadaşlar
  14. S

TYT için koçluk önerisi

- Arkadaşlar şuanda genel netim 30 mat ve fen temel sahil hiç yok sosyaldede yorum sorularını yapabiliyorum -bildiginiz işe yarayacak koçluk öneriniz varmı Nasıl ders çalışacağımı bilmiyorum ve program nasıl hazırlarım yine bilmiyorum hazırlasam dahi uyarmiyim bilmiyorum koçluk ile kendimi...
  15. S

YKS-TYT kaç net kaç puana denk gelebilir

Arkadaşlar 280-300 ham puan almam lazım önceki senelere göre alıyorum 50 net 300 puana denk geliyor bu sene kaç net kaç puan alir 45 net 285 ham puan eder mi? sizce
  16. S

3 ayda Tyt netlerim ne kadar artar

Arkadaşlar normalde vazgeçmiştim ama 2 senelik polis akademisi kazanmak istiyorum şuan tyt netim toplam 30 mat ve fen hiç yok Dil bilgisi vs. Tekrar yapmadığım için karıştırıyorum son denememde 23d 10 Y Türkçe 2d-1y tarih 2-1 coğrafya 4d-1Y felsefe din4d 0 yanlış yapmışım mat ve fen hiç...
  17. S

Üniversite Hangi bölümü seçmeliyim

Arkadaşlar polsiklik istiyordum ama çalışmayı çok gece bıraktım 25-30 net yapıyorum ortalama imkansız artık 4 ay bile kalmadi Sınavdan 230-240 puan alsam obp puanım ile 285 flan olucak 285 ile nerey girebilirim tyt 2 senelik kolayca atanabilcegim bir bölüm güvenlik aklima geldi ama atamaları çok...
  18. S

Polislikte OBP kullanılıyormu

Arkadaşlar polislik için 250ham puan istiyorlar ama girebilmek için 280 flan yapmam lazım OBP kullanılıyormu misal 240 ham puan yapan kişi OBP ile 280 e çıktı bu evleniyor okey peki 255 ham puan yapan kişi üzerine obp si ekleniyor mu
  19. S

Kaç gün devamsızlık olursa karne alamam

Arkadaşlar 6.5 özürlü 4 gün özürsüz devamsızlıgım var arkadaş 10gün özürlü 5 gün de özürsüzden fazla olursa karne alamıyormusuz dedi bana biraz sacma geldi sadece özürsüz için geçerli olması gereken bir şey değilmi ben şimdi karne alıyorum demi busekilde ama özürlü 10 gün olucak şekilde sildirecegim
  20. S

Klavyeye bakmadan nasıl yazarım?

Arkadaşlar klavyeye bakmadan ve akıcı bir şekilde yazı yazmak istiyorum bunu nasil basarabilirim teşekkür ederim şimdiden
Top Bottom