Arama sonuçları: *

1. Faruk1986

YKS konuları kırpıldı

12. Sınıf ikinci dönem konuları olmayacak. Bu ortamda hiç sevinilecek haber değil ama içinize su serper belki.
  2. Faruk1986

Gaziantep ilkokul öğrencilerine şiddet uygulayan öğretmen (?) kameralara yansıdı

Bu öğretmenlik işi için tek şart KPSS ve Üniversite olmamalı ayrıca 6 ayda bir psikolojik testten geçmeliler düzenli olarak. Bu çocuklar 4 sene boyunca bunun eline kalırsa akademik açıdan çok başarısız olacaklar. Çoğu düzgün adam yetiştirmek için değil 9000 lira maaş yıllık 4 ay tatil artı ego...
  3. Faruk1986

ÖSYM şeker dağıtmayı bırakmış

Sırf şeker kıtırdatmak için sınava 130 lira verdim onu da dağıtmayı bırakmışlar anlamadım gitti
  4. Faruk1986

KPSS Ortaöğretim nasıl geçti?

Bana göre en kolay ÖSYM sınavıydı. İlk defa matta 15 neti geçtim. Sizin nasıl geçti?
  5. Faruk1986

A101'de amele öğrenci çalıştırılacağı iddiası gerçek mi?

MEB ile imzalanan protokole göre başarısız öğrenciler A101'e amele olarak gidip 1650 lira maaş alacaklarmış. Haftanın sadece bir günü okula gideceklermiş. 4 gün A101'de çalışacaklarmış. Bu iddianın aslı nedir acaba...
  6. Faruk1986

BİM'e TYT kitapları gelmiş

Pahalı ama ucuz gibi bir şey neyse yuvarlak karalıcan da nolcak işsiz kalcan sonunda uğraşmaya değmez En soldaki tyt
Top Bottom