Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

DGS AÖF YÖNETİM BİLİŞİM KONTEJAN

Geçen yıl 190bin de kapatan bölüme bu sene DGS ile 75 binde giremedim hayli hayli girerim diye sınavdan erken bile çıktım ve tercihim olumsuz sonuçlandı . Geçen yıl 600 ek tercih olmuş acaba bu yıl ek tercih olur mu kontejan açılır mı?
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

AÇIKÖĞRETİM YONETİM BİLİSİM HAKKİNDA BİLGİ

Önlisans bilgisayar teknolojisi bölümü mezunu olucam bu sene ve DGS ile açıköğretim Yönetim bilişime geçmek istiyorum. Aklımdaki sorular şu 1. ders saydırma yapabiliyormuyum baktığım kadarı ile birçok dersim aynı isimde. 2.mezun olduğum bölümde bilgisayar işletmeni ve veri hazırlama kpss...
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

ÜNİVERSİTE DERS BIRAKMA HAKKINDA BİLGİ

Sectigim kriz yönetimi dersi 3 kredili 3 akta bir ders lakin ben bu ders yerine sanal para ve blokchain dersi açılmış onu almak istiyorum 2 kredili 3 akts bir ders sorum şu ders ekleme bırakma haftasinda bu aldığım dersi bırakıp istediğim dersi ekleme şansım var mı ? Alan dışı seçmeli ders bu 2...
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

EKPSS İLE KPSS KONU FARKI VARMİ?

EKPSS tarih coğrafya vatandaşlık ile normal kpss tarih coğrafya vatandaşlık konuları farkli mi bilgi bulamıyorum
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

YBS AÇIKÖĞRETİM MANTIKLI MI?

DGS ile açık öğretim yönetim bilişim sistemleri okumak mantıklı mı 1.secenegim bilgisayar mühendisliği tutmaz ise 2.secenegim örgün eğitim yönetim bilişim oda tutmaz ise 3. Seçeneğim açıköğretim okumak lakin mantıklı mı çok bir fark olur mu sizce ? Hem çalışıp hem okuyabilirim diye düşündüm...
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bilgisayar teknolojisi DGS geçiş bölüm hakkında

Bilgisayar mühendisliği tutturamaz isen Yönetim bilişim sistemleri açık öğretime geçmek istiyorum lakin geçiş yapılıyor mu bilmiyorum DGS ile yönetim bilişime gecebilirmiyim geçiş hakkım var mı bazı sitelerde var bazılarında yok diyor
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

2022 kpss kitabı vs 2023 kpss kitabi

80 liraya 2022 pegen kpss kitabı alicaktim lakin sitesinde 2023 kpss kitabını gördüm ve fiyati 180tl 2 katından fazla 2022 olanı alsam olur mu yoksa illa 2023 olanı mi almalıyım? Bilgim kadarı ile kpss konulari hiçbir zaman değişmiyor
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

Üniversite oryantasyon hakkinda bilgi

Yakınımda Gedik üniversitesi var hep merak etmisimdir orda okumuyorum ama oryantasyon günleri başlamis acaba okumamama rağmen gidebilir miyim oryantasyon günlerine ?
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yatay Geçiş Hakkında Bilgi Lazım

Arkadaşım başka üniversitede bilgisayar teknolojisi çıkmış lakin uzak evine baya 1 sene sonra yatay gecis ile başka üniversiteye bilgisayar programciligi olarak geçiş yapabilirmi
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

bilgisayar programcılığı mi bilgisayar teknolojisi mi ?

Hangi bölüm okunmalı sizce 2 yıllık olarak bilgisayar programcılığı mi bilgisayar teknolojisi mi ? 1659552989 Bilgi bulamadım internette pek bilgisayar teknolojisi daha iyi gibi geldi hangisi daha iyidir sizce? 1659553037 @Harley Quinn❖
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

TERCİH HAKKİNDA BİLGİ

2 yıllık bir bölüm de yazmayı düşünüyorum artık ilk tercihlere kendi siralamamdan 150 200 bin farkla olan bölümleri yazsam çıkma ihtimali var mı bu sene çıkar diyenler var
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

yeni açılan 2 bölümün tahmini sıralaması

Devlet tyt ile alan 2 yıllık açık deniz sondaj teknolojisi ve açık deniz altyapı uygulaması adında 2+1 senelik ve 12 ay boyunca 3 bin TL burslu bölüm açmış bu sene yeni açıldı sizce sıralaması ne olur 980bin de biri girebilirmi tyt puanı ile alıyor @Harley Quinn❖
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

SIRALAMANIN ÜSTÜNDE ÜNİVERSİTE YERLESİRMİYİM?

400 veya 450 bin sıralamada kapatan üniversiteye 650 600 bin sıralamada yazsam çıkar mı veya ek tercihde yerleşme imkanım varmı arada 200 bin gibi bir fark var ama çıkma ihtimali var mı veya ek tercihde yerleşme ihtimalim?
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

500K SIRALAMALI YER GELİR Mİ ?

Diyelim 550 56bin sıralamam var tyt de 500 bin lik yer gelir mi yazsam ?
Top Bottom