Arama sonuçları: *

1. G

ÖNEMLİ! YARDIM İNÖNÜ VS MERSİN Üni

İnönü makine müh. Öğrencisiyim mersin üni. De geçiş aşamasındayım tavsiye eder misiniz? Malatyada deprem olduğu için çevrede fazla imkan olmadığıniçin seçtim. Ama Mühendislik eğitimi ve iş bulma imkanı bakımından İkisinden hangisi daha iyi bir üniversite. Geçişi iptal etmeli miyim apt*llık olur...
  2. G

MÜHENDİSLİK YATAY GEÇİŞ

1. sınıfım Mühendislik bölümleri arasında yatay geçiş yapmak zor mu? Yatay geçiş yapan ya da yapan tanıdığı olan var mı? Bilgi verip aydınlatırsanız sevinirim
  3. G

Mühendislik için İnönü mü kırklareli mi?

Makine mühendisliği için hangi üniversite benim için daha iyi olur? İstanbulda yaşıyorum. Lütfen okuduysanız düşüncelerinizi paylaşın ( İnçnü iyi ama konum ve staj için nakil arasında kaldım nakil imkanım var)
  4. G

Mühendislik için inönü mü kocaeli mi?

Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim hangi üniversite eğitim ve iş imkanı bakımından daha iyidir?
  5. G

İngilizce hazırlık okumalı mıyım? Makine mühendisliği

Ben 2 defa mezuna kaldım ve bu yıl üniversiteye yerleştim üniversitem makine mühendisliği için derslerde en az %30 ingilizce hazırlık sunuyor. Seçersem 25 yaşında mezun olurum. Ve dersleri konusunda zor yerleridemi ingilizce anlatıyorlar sınav durumunda hangi dille yapıyorlar? Lütfen yardımcı...
  6. G

Terci̇h İçi̇n Yardima İhti̇yacim Var

Yks tercih için Havacılık ve uzay müh ile Uçak bakım müh arasında kaldım. (Sıramam fazla iyi değil ama yetiyor. ) İki müh. arasınsan iş bulma imkanı olarak hangisi daha kolay işini bulabilir? Lütfen bir fikirde olsa cevaplayın yardımıa ihtiyacım var
  7. G

YARDIM! Vakıf üniversitesinden devlet üniversitesine geçiş

Bu sene yks ye girdim ve tercih oluşturmak için bende araştırma yaparken bu konuda yardıma ihtiyacım olduğunu farkettim. Vakıf üniversitesinden bilgisayardan girip sonradan iyi bir devlet üniversitesine nasıl geçiş yaparız? Geçiş yapmamız için gereken şartlar ve seçenekler nelerdir...
Top Bottom