Arama sonuçları: *

1. RuthlV5

Böyle bir tercih yapmalımıyım?

Bu sene Üniversite sınavına yani yks ye gireceğim ama çalışmak için tablete ihtiyaç duyuyorum(yada ben öyle zannediyorum) bir tablet almak istiyorum ancak maalesefki istediğim tabletlere param yetmiyor ailemle konuştum fakat hayatımın bu anına kadar hiçbir teknolojik aleti bana almayan...
  2. RuthlV5

Trigonometri en iyi nasıl öğrenilir?

Az çok geometri temelim var ama 11.sınıftayken trigonometriyi batırdım şuan 0 denecek kadar kötü bir trigonometrim var en iyi nasıl öğrenebilirim? şuan elimde acilin trigonometri fasikülü var ama konuya hakim olmadığım için yapamıyoru nasıl öğrenmeye başlamalıyım? youtube kanalı...
  3. RuthlV5

Seneye üniversite sınavına gireceğim ama...

2025 yks öğrencisiyim sayısaldan gireceğim sınava bu yaz çalışmaları sıkılaştırdım baya çalışıyorum ama problem şuki aklımda meslek yok ve hiçbir mesleği istemiyor ama sıralama olarak kafama ilk 40k ve aşağısını koydum ama o sıralama gelse dahi istediğim bir meslek yok biraz saçma bir isteğim...
  4. RuthlV5

Tyt matematiğe hangi kaynaktan başlanmalı?

Merhabalar şuan 11.sınıf öğrencisiyim ve Tyt fen ve matematiğe başladım ama hangi kaynaktan başlayacağımı bilmiyorum şuan tyt matematiğe aşırı hakim değilim genelde denemelerde 10-15 net arasındayım kaynak olarak kullanmam gereken kitaplar nelerdir 345 düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir...
  5. RuthlV5

YKS ye nasıl çalışmalıyım

Merhabalar 11.sınıfa yeni geçecek olan bir öğrenciyim ve YKS Sınavına hazırlanacağım ancak ne 9.sınıf ta nede 10.sınıfta tyt için birşeyler yaptım burda AYT-TYT Dengesini nasıl kurmalıyım gündelik olarak nasıl çalışmalıyım iyi bir derece yapmak hayalimdi bunu gerçekleştirmek için tavsiyelerinize...
Top Bottom