Arama sonuçları: *

1. Jony Case

Ales Paragraf soruları çözülmeli mi ?

Arkadaşlar ben 6 tane paragraf kitabı bitirdim ek olarak bölüm denemeleri de çözüyorum ales paragraf sorularını çözmeye geçiyim mi ? Ek olarak bunları kitap olarak temin edebileceğimiz bir yer var ise söyler misiniz ? Teşekkürler 1660648562 @Harley Quinn❖
  2. Jony Case

İngilizce passive voice nasıl olur ?

Arkadaşlar ben bu cümleleri passive voice a nasıl çevirebilirim ? Uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor translate den de denedim passive olmuyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Çanakkale is one of the important cities of Turkey. The ancient city of Troy is first visited in the city. Then the...
  3. Jony Case

İngilizce İçin Yardım

Arkadaşlar bu cümleleri used to şeklinde nasıl kurabiliriz ? work / James and Harry / in London not spend / Mike / his time / watching TV they / not go / surfing at the end of the day share a bedroom / he / with his brother(soru cümlesi) Your grandfather / his glasses / lose(soru cümlesi)
  4. Jony Case

Yök Ve MEB ile Sınav Sistemi hk.

Arkadaşlar dün gece YÖK başkanı değişmiş. Milli eğitim bakanınında istifa ettiği konuşuluyor. Bu 2 değişiklik sonrası Lgs ve Yks sisteminde sizce değişikler olur mu?
Top Bottom