Arama sonuçları: *

1. T

Bu çalışma şekli ile yıl sonuna kadar ingilizce düzeyim ne olur

Arkadaşlar 2 buçuk ay önce a2'den başlayarak b2'ye kadar olan bir dil kursuna yazıldım. Günde ortalama 2, 2-5 saat çalıştım ve bugün bu kuru bitirdim. Yarın ise B1'e başlayacağız. B1 kuru haftada 5 gün boyunca 40 dakikadan günde 4 ders olacak şekilde 1 ayda bitirilecek. 3 ayda B2 kuru var. B1...
  2. T

İngilizcedeki en önemli 1000 kelime gibi kelime listeleri gerçekten doğru mu?

Arkadaşlar birkaç hafta önce İngilizce öğrenmeye karar verdim ve bir dil kursunda yazıldım. Şu an ise bunun üzerinde çalışıyorum. Tabii dil kursu kelime konusunda çoğu şeyi bize bırakıyor. Bizim halletmemizi istiyor. Bende izlediğim birkaç videoda İngilizce de günlük hayatta en sık kullanılan...
  3. T

9 aylık İngilizce eğitimi için günde kaç saat çalışılmalı ve neler yapılmalı?

Arkadaşlar yaşım 19 ve bir iki gün önce englishtime diye bir dil kursuna yazıldım. A2'den başladım ve b2'ye kadarlık bir kur aldım. Soracağım şey ise daha önce dil kursuna gidip İngilizce öğrenenler kendi başlarına ayrıyeten çalışıyor muydu? Çalışıyorsa günlük kaç saat çalışıyordu? Günlük...
  4. T

İngilizce eğitim kursunda C1 C2 seviye eğitim alınmalı mı?

Arkadaşlar bugün bir İngilizce kursuna gittim. Adamlar ilk başta kur sayısı ne kadar fazla istersek o kadar fiyat düşüyorlar. Bana yapılan testte a2'den başlayabileceğimi söylediler. Benimse kafama şu takıldı. B2 düzeyi oyunlar filmler videolar ve oyundaki yabancıları rahatça anlayıp iletişim...
Top Bottom