Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

6500 Sıralamaya istediğim üni sizce gelir mi?

Normalde Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği istiyordum ama onun sıralaması geçen sene 3588 ile kapatmış. Benim sıralamam ise 6500 geldi. Sizce gelme ihtimali nedir? Tercih listesinde ilk sıraya yazmak mantıklı mıdır? Yoksa başka seçeneklere mi yönelmeliyim? Ayrıca İstanbul...
  2. Çatlı Reis

AYT Girenler fikir verebilir mi?

Sözelciyim. Geçen sene 54 Tyt 46 Ayt neti ile ilk 50 bine girdim. Bu sene ise 53 Tyt 56 Ayt geldi. Sizce sıralamam bu sene tahmini olarak ne kadar olur? İnternetten yıllara göre hesaplamaya bakınca sonuç aşağıda görselini bıraktığım gibi 15-20 bin arasında geliyor. Sizce buna yakın mı olur yoksa...
  3. Çatlı Reis

Mezuna kalmak mantıklımıydı?

Bu sene derslere pek çalışmadım toplasan kendimi derslere verdiğim süre 2-2.5 aydır. Sözelde 50.000 sıralama yaptım ve mezuna bıraktım seneye daha da iyisini yaparım diye. Açıkçası şimdide aklımda sürekli bu yks'ye olan artıştan dolayı yaşanacak yığılma var. Sizce verdiğim karar mantıklı bir...
  4. Çatlı Reis

AYt Tarih kaynak tavsiyesi.

Biraz araştırdım 3D, Limit, Bilgi Sarmal, 3-4-5 gibi yayınların kaynaklarını buldum ama hangisi daha iyidir? Tercihim hangisinden yana olmalı bilmiyorum. Bunlar dışında da iyi olduğunu düşündüğünüz varsa tavsiyelere açığım.
Geri