Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

YKS'de İyi Sıralama Yapsaydınız Hangi Bölümü Tercih Ederdiniz?

Türkiye'de geçerli olan herhangi bir bölüme dahil olacak kadar yüksek sıralama yaptınız diyelim. Hangi bölümü neden tercih ederdiniz?
  2. Furkan Karagülle

KYK Yurdu İçin Gelir Durumu Nereden Öğrenilir?

KYK için öğrencinin gelirinin asgari tutarın altında olması gerekiyormuş. Bu gelir tutarını nereden öğreniyorlar, bilen var mı?
  3. Furkan Karagülle

Üniversite İlk Seneden Dondurulup Bırakılabilir Mi?

Psikoloji bölümünde öğrenim gören bir arkadaşım var ve henüz hazırlık okuyor. Bir sonraki sene üniversiteyi dondurup YKS'ye çalışmayı planlıyor. YKS'de ulaşmak istediği sıralamaya ulaşırsa veterinerlik bölümünü okuyacak. Bu bağlamda OBP kırık olarak devam eder mi? şu anki gitmiş olduğu...
  4. Furkan Karagülle

YKS 2024 - Soru Çözümü, Deneme Analizi..

Telegram üzerinden bir grup açma kararı aldık. Soru çözümleri, deneme sınavı değerlendirmeleri gibi YKS'ye dair birçok şey hakkında görüş ve bilgi akışı sağlamak tek gayemiz. Katılmak isteyenler için link bırakıyorum. https://t.me/+ON3Rd5nXbEY5ZTc0
  5. Furkan Karagülle

Sizce Hangi Mesleği Seçmeliyim?

Bilim ve teknolojiye hayatımı adamış birisiyim. Siz hangisini seçerdiniz? Beyin ve sinir cerrahisi Bilgisayar mühendisliği Fizik profesörü Uçak mühendisliği Uzay ve havacılık
  6. Furkan Karagülle

Yurtdışına Gidebilmek İçin Gerekenler Nedir?

Kısaca kendimden bahsedeyim. 20 yaşımdayım. Henüz üniversiteye gitmedim. İki defa mezuna kalmış birisi olarak hâlen YKS'ye çalışıyorum bu senenin son sene olması ümidiyle. TR sınırları içerisinde üniversite okuduktan sonra yurtdışında yüksek lisans yapmak ve orada yaşamıma devam etmek...
  7. Furkan Karagülle

Burs Başvurusunda Bulunmak İstiyorum

Öncelikle burs almak utanılacak bir şey değildir. İmkanı yüksek olanların, düşük olanlara yaptığı bir yardımdır. Mezuna kalan sayısal öğrencisiyim. Bu seneki sıralamam 131.351 ve benim için oldukça düşük. Hedefim en az 30.000 sıralama yapmak. Geçen sene bazı maddi ve manevi sorunlardan ötürü...
  8. Furkan Karagülle

3 Sene Mezuna Kalmak Mümkün Mü?

Öncelikle SBL'le okuduğum için lise 5 seneydi. İlk yıl 9. sınıfı okumak yerine yabancı dil ağırlıklı hazırlık okudum. EA bölümünden MF bölümüne mezuna kalarak geçme kararı aldım. Bazı olumsuz durumlar nedeniyle istediğim gibi ders çalışamadım. Hedefim Hacettepe bilgisayar mühendisliği veya...
  9. Furkan Karagülle

Kişisel Gelişim Hakkında Kısa Bir Yazı

Hayal kurmak güzeldir. İnsanı, bir nebze olsun gerçeklerden uzaklaştırır. Her daim gerçekler acıdır. Her ne kadar inanmamak isteseniz de o akılsızca düşünceler ve sözler beyninizi meşgul eder, hayattan soğutur. Sizi, duygusuz bir insan haline getirir. Mümkün olan her zaman diliminde geçmişi...
  10. Furkan Karagülle

Beraber Deneme Sınavı Çözelim! (YKS)

Dostlar masamda boş boş vakit geçirirken aklıma bir şey geldi. Bende onlarca deneme sınavı var. Kurumsal binalarda deneme sınavına giriş yapmıyorum. Mezuna kaldığımdan dolayı da kendi sonuçlarımı başkalarına göre kıyas yapıp kendimi geliştirme fırsatını kaçırmış oluyorum. Ben, bendeki...
  11. Furkan Karagülle

YKS'yi Fullediniz. Hangi Mesleği Tercih Edersiniz?

TYT ve AYT'yi tamamen fullediniz. OBP'niz 100. Hangi mesleği tercih ederdiniz?
  12. Furkan Karagülle

YKS İçin Yaptığım Haftalık Programı Değerlendirin! (1-10)

https://s5.dosya.tc/server8/ljlec3/Haftalik_Ders_Programi.xlsx.html Excel 2016 üzerinden hazırladım. Kullanmak isteyenler için link bırakmak istedim. Sizce nasıl olmuş? 1 ila 10 arasında puanlandırma yapın. Programı Kullanmak İsteyenler İçin Not: Bu program her zaman uygulanamaz. En fazla 1...
  13. Furkan Karagülle

EA Tarafında En Mantıklı Meslek Nedir?

Biliyorum çok konu açtım ama merakımı gidermem gerekiyor. EA'da parası iyi olan, atanabilen en iyi meslek nedir Hukuk haricinde?
  14. Furkan Karagülle

EA 25.000 Sıralama İçin Üniversite Önerebilir Misiniz?

Hukuk alanında olursa daha iyi olur. Her alandan önerebilirsiniz. Değerlendirmek istiyorum.
  15. Furkan Karagülle

On Dokuz Mayıs Üniversitesi - Samsun Nasıl Bir Üniversitedir?

Hukuk için bu üniversiteye gitme ihtimalim var. Sizce nasıl bir üniversite? İmkânları nasıl?
  16. Furkan Karagülle

EA'da 20K Sıralamayla Hangi Mesleği Tercih Ederdiniz?

Sınav sonuçları açıklanmış ve EA'da 20K sıralama elde etmişsiniz. Nereyi tercih ederdiniz?
  17. Furkan Karagülle

Sayısal Alanda En Mantıklı Meslek Nedir?

EA öğrencisiyim. 20 gün sonra YKS'ye gireceğim. Normalde sayısalcıydım ancak bazı nedenlerden dolayı EA seçmek durumunda kaldım. Mezuna kalıp sayısaldan devam etmek istiyorum. Hobilerim: * Fizik * Astronomi * Bilgisayar * Teknoloji * Otomobil * Mekatronik * Elektronik Yazılım veya bilgisayar...
  18. Furkan Karagülle

TYT - AYT Matematik ve Geometri Soru Çözüm Konusu

@Mehmet Yılmaz hocamdan izin alarak bu açtığım konuyu bir nevi grup haline getirmiş bulunmaktayım. Bilgili arkadaşların bu konuyu takip etmesini temenni ederim. Ben de dahil buraya çözemediğimiz matematik sorularını atacağız. Matematik sorusu sormak için çekinmeyin lütfen. Konuyu "Sayfa İşareti"...
  19. Furkan Karagülle

İngilizce ve Almanca Öğrenmek İster Miydiniz?

Yabancı dil günümüzde çok önemli. Bir yerden başlamak gerekiyor. Bugün sizlere çok başarılı bulduğum iki YouTube kanal önerisi yapacağım. Birisi İngilizce birisi Almanca için. İngilizce: https://youtube.com/playlist?list=PLp9-shPIqO8OnxLVnrfl_47QRkE0yRLyi Almanca...
  20. Furkan Karagülle

YKS Edebiyat İçin Hazırladığım Notları Sizlerle Paylaşıyorum

Uzun araştırmalar ve belli kaynakları kullanarak hazırladığım notları sizlerle paylaşıyorum. Sizden ricam, bu notlar forum dışına çıkmasın. Sadece forumdaki dostlarımın yararlanmasını istiyorum. Toplamda 40 sayfadan oluşuyor. Word ve PDF formatında indirebilirsiniz. Bana dua edersiniz artık. :)...
Top Bottom