Arama sonuçları: *

1. Tokatlı60

Huzur içinde yat atam

Dostlarım bildiğiniz gibi bugün cumhuriyetin 100. Yılı bir yandan cumhuriyetimizin 100. Yılı dolduğu için çok mutluyuz ancak atamız şehit olduğu için aynı zamanda aşırı hüzün ve üzüntü içindeyiz Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun dostlarım
  2. Tokatlı60

Neden eba tv yayınlarında çizgi film var

Arkadaşlar ben eba tv açıyorum bazen bi bakıyorum çizgi film var olmaz böyle saçmalık ya 1 dakika ders varda 100 dakika çizgi film türü şeyler çıkıyo bide 8. Sınıfım bu dertten muzdaripim olmaz böyle saçmalık yeter
  3. Tokatlı60

Elektrik elektronik vs sağlık lisesi

Arkadaşlar gitmek istediğim iki bölüm var ve bunlar acaba hangisine gitmem daha mantıklı
  4. Tokatlı60

Turyolda kaptan olmak için şartlar nelerdir?

Arkadaşlar turyolda kaptan olmak istiyorum şartlar ve gerekenler nelerdir? İllaki kaptanlık bölümlerinden mi mezun olmamız gerekir? Şimdiden teşekkürler.
  5. Tokatlı60

Lisede bilgisayar gerektiren bölümler

Arkadaşlar benim babam bir türlü bilgisayar almıyor bu yüzden lisede bilgisayar gerektiren bölümlere gitmek istiyorum böylece ona yeni bilgisayar aldırabilirim şimdiki bilgisayarım berbat ötesi ve evde wifi bile yok bu yüzden lütfen lisede babama bilgisayar aldırmam için bilgisayar gerektiren...
  6. Tokatlı60

Havacılık lisesi lgs kaç puan olmalı

Herkese merhabalar ben 8. Sınıf olacağım ve artık lgs çalışmalıyım havacılık lisesine girmek için lgs puanı kaç olmalı
Top Bottom