Arama sonuçları: *

1. B

Ankara üniversitesi ybs okumak

Selamlar arkadaşlar ankara üniversitesi ybs uzaktan yazıyor ama bazıları o fakülte ismi diyor doğru mu? Ben uzaktan öğretim okuyabilir miyim?
  2. B

EA 100 bin sıralama yapmak

Selamlar arkadaşlar 100K yapmam lazım netleri belirticem ve bir sorum var ayt mat da 10 nete ihtiyacım var hangi konulara baksam yeterlidir? Türkçe: 19-23 net Sos: 12-15 net Mat: 0-5 net Fen: 3 net Ayt kısmı: 20-25 net Not: Ayt mat da fonskıyonaları bitirdim ama hiç bişey yapamıyorum...
  3. B

Farklı ikametgah gösterip açık liseye geçmek

Merhaba arkadaşlar, şu an berbat bir durum içerisindeyim sınava hazırlanmam gerekirken ben staj görüp hem yoruluyorum. Hem de psikolojik olarak bitiyorum. Özel okula maddi durumum yetmiyor staj yerını değiştirsem yine aynı gibi şimdi bir çare vardı açık lise onu da kapattılar fakat ben başka ile...
  4. B

Ortada kaldım okul hakkında

Arkadaşlar selamlar, ortada kaldım gibi bir şey şimdi meslek lisesindeyim 12. Sınıfım staj ayarlamadım açığa geçicem diye açık lise iptal oldu bakan yüzünden neyse şuan ortada kaldım acaba Anadolu’ya mı nakil versem eve yakın bi Anadolu lisesi var yada staj falan ayarlayıp aynı okuluma devam mı...
  5. B

Açık Liseye geçiş hakkında yardım

Merhabalar arkadaşlar Meslek Lisesindeyim 12 sınıfım şuan okuduğum okulun şehrinde değilim çünkü açık öğretime geçmek istiyorum ve staj falan yapmak istemiyorum direk açığa geçmek istiyorum kayıtlar neden bu kadar geç sürüyor neden açıklanmadı ? Ve geçişte zorlaşma olurmu ? Geçebilir miyim staj...
  6. B

Açık liseye geçiş gerçekten zorlaştı mı ?

Merhabalar arkadaşlar 12. Sınıf oldum meslek lisesindeyim staja gitmek istemiyorum hocalara soyledım açığa geçeceğim diye okulum taşınıyor ve staj da yoruyorlar ailemin de maddi durumu falan yok baya uzağa düşüyor hem staj hem okul bende açığa geçmek istiyorum fakat bakan zorlaşacak dedi ne gibi...
  7. B

Açık lise kayıtları ne zaman ?

Merhabalar arkadaşlar ben 12. Sınıf oldum açığa geçme kararı aldım fakat okul açılmadan geçersem iyi olur staja gitmek istemiyorum acaba kayıtlar ne zaman olur ?
  8. B

Açığa nasıl geçebilirim ?

Merhabalar arkadaşlar 12. Sınıf oldum meslek lısesındeyım dershane ve staj bir arada gitmeyeceği için açığa geçmek istiyorum sizce mantıklı mı ? Ve ne zaman kayıt olabilirim ona göre hocama staj yeri ayarlamasın diye belirteceğim ? Sizce açığa geçmek mantıklı mıdır ? Teşekkürler
Geri