Arama sonuçları: *

1. Meeagle

Hız ve Renk TYT Fizik Nasıldır?

Tyt fiziğe baştan başlayacağım youtubeden konu izleyip sonrasında çözeceğim bir kaynak arıyorum. Hız ve renk almayı düşünüyorum bu kitabın zorluğu nasıldır yeterli midir? Başka önereceğiniz kitap var mıdır?
  2. Meeagle

Rüştü Hoca 0'dan Dil Bilgisi Kitabı Nasıldır?

Dil bilgim sıfır ortaokuldan beridir hiç önem vermedim ve hiç bir şey bilmiyorum sıfırdan başlayacağım. Kanal olarak rüştü hocadan izleyeceğim yanında soru çözmek için onun kitabını mı almalıyım? Önerebileceğiniz başka sb var mıdır? Yayın denizi dil bilgisini de düşünüyorum.
  3. Meeagle

Sayısal 330K’dan 100K’ya çekebilir miyim?

Meslek lisesi çıkışlı olarak bu sene staj meslek dersleri derken pek çalışmaya vakit bulamadım günlük 2-3 saat çalışarak mf 330K sıralama geldi. Bu sene mezuna kalmayı düşünüyorum hedefim 100K ya çekmek. Tecrübeli arkadaşların bilgilerini almak isterim.(kaç saat çalışma, önemli dersler vsvsv)
  4. Meeagle

Staja kafama göre bir gün gitmezsem sorun olur mu.

Meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim haftada 3 gün staja gidiyorum kafama göre bir gün devamsızlık yapsam sıkıntı olur mu özürsüz devamsızlık hakkımdan kullanabilir miyim?
  5. Meeagle

YKS Paragraf Önerisi Olan Var mı?

1 ay önce aldığım ilk paragraf kitabımı bitirdim hız ve renk. Sırada ne çözmeliyim?
  6. Meeagle

Anadolu meslek programından Anadolu teknik programına geçiş nedir?

Anadolu Meslek Programından Anadolu Teknik Programına Geçiş nedir eğer geçersem ne gibi farkları olur bilen beni aydınlatabilir mi? 1691525798 Bilen biri aydınlatırsa çok iyi olur
  7. Meeagle

Meslek liseliyim sayısal 300bin yapılır mı?

Meslek liseliyim haftada 3 gün staj 2 gün okul olacak ve okulda da meslek dersleri ağırlıklı olacak. Temelim var diyebiliriz tyt ilk 12 konu bitirdim. Her gün hız ve renk paragraf tan 20 soru çözüyorum. Dershaneye de yazıldım. Ortalamam 90 larda. Sizce sayısal 300bin yapılır mı zormudur kaç net...
Top Bottom