Arama sonuçları: *

1. B

Sağlık meslekten devammı edeyim

merhaba sevgili forum kullanıcıları iyi forumlar dilerim kısadan konuya gireyim şuanda 10. sınıf sağlık meslek lisesi öğrencisiyim ailem zoruyla sağlıktayım şuandada önü iyice kapandı lisenin malesef sadece sağlık bakım teknisyenliği bölümü kaldı oranında ataması yok her türlü benim üniversite...
  2. B

lisede sınıfta kalmak sorun yaratırmı

merhaba sorum şu lise 1 im lisede dersden / sınıftan kalmak ilerde iş hayatında üniversitede vs. sorun çıkarırmı
  3. B

Lgs ye girenlerde bi bakabilirmi E-okulda gözüken lise ebada gözükmüyor

Beyler lgs ye girdim lise tercihi yapıldı kaydımı yaptım e okulda gözükmesine rağmen Ebada hayla 8. Sınıftayım olarak gözüküyor işlenen varmı şuan Ebaya bilgilerimi güncelle diyince "bilgi güncelleme işlemi geçici bir süre kapatılmıştır" diyor Sınıfta kimler varmış diye bakicamda :D
  4. B

Meslek lisesi programlama bölümü

Merhaba lys ye girdim geçti vs. Meslek lisesi'nde programlama bölümüne gitsem 4 yıl sonra iş bulabilir miyim tanıdıklar ortada kalırsın iş bulamazsın atanamazsın fln diyorsa sizede sormak istedim
  5. B

Adrese dayalı lise adres öğrenme

Merhaba beyler adrese dayalı olarak bizim burda nazilli lisesi var ben atatürk anadolu olarak düşünüyorum adresimi nereye aldırmam gerektiğini nereden bulabilirim
  6. B

Nazilli atatürk anadolu lisesi

Merhabalar direk konuya gireceğim nazilli atatürk Anadolu'ya giden varmı veya nadıl bir yer iyi mi? birde adresimi nereye aldırmam gerekiyor
  7. B

Sahura kadar ders çalışmak

Merhaba bildiğiniz gibi ramazan geldi bende bir lgs öğrencisiyim acaba sahura kadar ders çalışmak yararlı olurmu faydası olurmu
  8. B

LGS için soru bankası yayın önerileri

Merhaba bu sene LGS ye girecem bı yayın önerirmisin soru bankası şuan kitap vadisininkini aldım daha sonrası için ne önerirsiniz
Geri