Arama sonuçları: *

1. Kratos2008

Açık Lise Sınav konusu

beyler sımdı ben acıga gectım bana halk egıtım kıtap verdıde normalde verilmiyormus sanırım resmi sitedede bu kıtaplar yok ondan dolayı bunlardan calısmıycam sorum su benım resmi sitede misal mart 4 ıcın sayfa 228den kitap sonuna kadar demıs ancak sayfa 228 tam soruya denk geliyor ondan sonraki...
  2. Kratos2008

Nakil yapmalı mıyım?

Arkadaşlar ben imamhatibe geçtim 9 da bu sene 10 um sınavlara hazırlanıyorum bir senede anadoluda devamsızlıktan kaldım şuan 10 um yaş 17 yani buraları geçiyorum ben sınava hazırlanıcam bizim okulda hocalar genelde yt den video açıp bırakıyor adam akıllı sadece edebiyat ve matematik işliyoruz...
  3. Kratos2008

9. sınıf nakilde neye bakılıyor

Beyler ben şimdi 9 um gecen sene kaldım devamsızlıktan bu sene başka liseye geçtim simdide baska liseye gecmek istiyom kaldıgım lıse degıl benım bu yılkı 9. sınıf ortalamamlamı giriyorum yoksa ortaokul ortalamasına goremi yardımcı olabılcek varmı
  4. Kratos2008

DOPİNG HAFIZA NASIL İNDİRİLİR PC?

agalar plz yardım 1704398797 çözdüm eyw
  5. Kratos2008

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

Arkadaşlar bu sınavda 150k 100k yapmak zormu sizce yapabilirmiyim
  6. Kratos2008

sayısal sözel bilgilendirme

Arkadaşlar tam anlamadım şimdi sayısala girince edebiyat görüyozmu yine yoksa görmüyozmu bide tyt de ben hocaya edebiyat kitabı sordum önermelik bana türkçe al edebiyat tyt de yok ayt de var dedi bilgilendircek bilgili birisi varmı
Geri