Arama sonuçları: *

1. L

Okuldan Kacarken Yakalandim

Beyler lise 3 um ve okudugum lise boyle duz lise gibi bir sey serseri tipler var ogle tenefusunde disari cikmak yasak gorevli cikarmiyor bizim de son 4 dersimiz edebiyatti kaciyoduk iste tellere tirnanip tam cikarken hoca gordu gel gel yapti eliyle dusundum ilk gitsem mi diye sonra yemedi kactim...
  2. L

İstanbulda lise okumak

İstanbulda lise okumak nasıl arkadaşlar böyle kavga olayları falan çok oluyor mu bıçaklı vs. İnsanları nasıl cana yakın mı? Benim oturduğum şehirde şu an insanlar cana yakın kolaylıkla arkadaş olabiliyorsun. 11. sınıfım 2. dönem okulu istanbulda okuyacağım da.
  3. L

Hangi bölümü seçmeliyim?

11. sınıfa geçtim sayısal ve dil arasında kaldım. Şimdi matematiğim berbat ama öğrenmek istiyorum ve sayısal seçmek istememin tek sebebi bu. Ama sayısal seçersem de üniversite işi sıkıntı olacak İzmir'e falan gitmek istiyorum o zaman sıkıntı olur derslerim berbat. Kısaca sadece matematik...
  4. L

Devamsızlıklarım e-okula girilmiyor

9 gün devamsızlığım var normalde devamsızlıklar yazılıyordu ama önceki hafta perşembe ve cuma gitmedim okula e-okula girmemişler. Son hafta girmeyeceğiz diye kendileri dedi zaten de benim o yaptığım 2 devamsızlık girilmedi o içime dert oldu. Son anda girme imkanları var mı? Aynı gün girilmesi...
  5. L

Ortalamam 50 üstü sınıfta kalır mıyım?

İki dönem ortalamam 50 üstü ama edebiyat, matematik, tarih ve kimyadan kaldım. Sınıfı geçer miyim?
  6. L

Sınıfta kalırmıyım? 2 dersten zayıfım var.

Fizik ve Matematikten 50 nin altında olcak notlarım, diğerleri 50 üstü kalıyor muyum sınıfta? Baktım bazıları 3 dersten 1 almak gerekiyor diyor, emin olmak amacıyla açtım.
  7. L

Okuyup zengin olacağım!

Konuya lütfen mesaj atmayın, yükselmesin.
  8. L

[REHBER] A1 Türkçe seviyesine sahip olanlar için Türkçe dersi.

Bu rehberimde A1 Türkçe seviyesine sahip olanlara özel ufaktanda olsa Türkçe dersi veriyorum. (Amacım forumdaki kişilerin biraz da olsa daha düzgün yazması, malum uzaktan eğitim görüyorlar.) Benim de yanlışlarım olabilir düzeltirsiniz. 1-Türkçe karakterlere özen gösterme : turkce...
  9. L

Lise sınavları ne zaman yapılacack?

9. Sınıfım bazı yerlerde 25Şubatta online olarak yapılacak diyor, bazı yerlerde 1 Mart'ta yüz yüze eğitimden sonra felan diyor. Anlayamadım ne zaman yapılacak 9. Sınıflara sınav?
Top Bottom