Arama sonuçları: *

1. GermiyanWithPlan

Mesleki Yabancı Dil Dersi Örgün mü

Mesleki yabancı dil dersi örgün mü yoksa ünide ing 1-2 gibi online mı oluyor cuma boş perşembe günü sadece o ders var o ders online oluyorsa hafta içi 2 günüm boş olduğu anlamına geliyor bilen birisi cevaplarsa sevinirim,teşekkürler
  2. GermiyanWithPlan

Şu üniversite bursu gerçek mi

https://www.tekinder.org.tr/burs-basvuru.html Ayın 31ine kadar sürüyor başvurular ama TC Kimlik no falan istiyor bu gerçek mi dolandırıcılık var mı bunda
  3. GermiyanWithPlan

Kariyer Hedefim Mantıklı mı

Şuan kendi ilçemdeki MYOda bilgisayar Programcılığı okuyorum ilk senem bitti 2.87 ortalama ile bu senenin sonunda hem dgs hem yks girmeyi düşünüyorum tekrardan DGS den AÖF YBS Bölümüne girmeyi düşünüyorum 3. Seneden başlayacağım sene kaybım olmayacak O sırada o iki senede de kendi ilçemdeki...
  4. GermiyanWithPlan

F/P Canavarı Öğrenci Bursu Tavsiyesi

Arkadaşlar selamın aleyküm hayırlı akşamlar şuan 2 yıllık örgün eğitim okuyorum birinci senem bitti başvurabileceğim burslar nelerdir ben 5. Sınıfta bursluluk sınavını 1 soruyla kaçırmışım ondan dolayı travma var ondan dolayı bir daha herhangi bir bursla ilgili bir şeye başvuru yapmamıştım arada...
  5. GermiyanWithPlan

AÖF YBS Okumak hakk.

Evet dostlar selamın aleyküm hayırlı geceler bugün itibariyle 3 gündür Bitlis'teyim hayatım boyunca hiç kendi memleketim kütahya'dan çıkmamıştım muhtemelen ilk çocuk hatası diyelim ailem el bebek gül bebek büyüttüler beni ben de rahata alıştım bundan dolayı bazen iş verdiklerinde beceremedim ki...
  6. GermiyanWithPlan

YKS26 Tercih Listesi, Nasıl Olmuş

Ben akademik olarak başarılı biri değilim dostlar DGS için ilçede 2 yıllık pc prog okuyorum ama AYT Fen Hazırlanıp tekrar denemeyi düşünüyorum,müh gidecek kadar iyi yapamam bence,ondan dolayı böyle bir tercih listesi oluşturdum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler Burdur Mehmet...
  7. GermiyanWithPlan

Kıbrıs'ta Mühendislik okunmalı mı

Arkadaşlar ben DGS ile tam burslu veya devlette mühendislik bölümlerine girecek kadar yüksek yapamam ama %50 burslu olan bölüme girebilirim sanırım hesaplattim kayıt ücreti dahil 86K falan tutuyor dgs ile geldiğim için muhtemelen birinci sınıftan değil ikinci sınıftan başlarım hesap kitap...
  8. GermiyanWithPlan

İstediğim bölümü Açıköğretim okumalı mıyım

YBS okumak istiyorum o sırada TOKİ kurası çıkarsa onu ödemek için çalışmayı düşünüyorum olmazsa gelecek için birikim ama herkes açıköğretimden iş bulamazsın diyor, geçen siber vatandan eğitim almış bir arkadaş bizim üniversiteden geldi konuşma yapmaya ben önlisans olduğumdan hâlâ sıkıntı...
  9. GermiyanWithPlan

Bu yaz alınabilir sertifika önerisi

Evet dostlar yazın kendimi geliştirmek istiyorum yazın halk eğitimden kaloriferci belgesi alicam BTK dan yazılım ile ilgili sertifika almaya devam ediyorum 2 3 tane okulun düzenlediği konferanslar katılım belgesi aldım bi ara drone kullanma belgesi vardı e devletten bedavaya verdiler ama yaşım o...
  10. GermiyanWithPlan

DGS Tercih yapılabilecek bölümler neye göre tercih ediliyor?

DGS23'de Bilgisayar Programcılığından Uzay Mühendisliği ve Fizik Mühendisliğine geçiş olmuş DGS24'de ise olmamış,bunu neye göre belirliyor kafalarına göre mi,arasak falan en azından talep belirtemez miyiz?teşekkürler
  11. GermiyanWithPlan

Endüstriyel Tasarım nasıl bir bölüm

dostlar dürüst olayım hayatım boyunca akademik olarak hiç başarılı değildim yks dönemi ailem istemeden beni okuldan alıp dershaneye yazdırınca benim yks dönemi mındar oldu tyt 744K söz 71K dil 46k geldi gastronomi yazacaktım bölümü gözleri tutmadığı için yollamadılar bilgisayarla haşır neşir...
  12. GermiyanWithPlan

Şimdi hangi bölümlere tercih verebiliyorum?

dostlar ben 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum bu sene değil 2026 da DGS ye gireceğim şimdiden hangi bölümler var diye bakıp az buz günde 1 2 testle başladım çalışmaya ama 2024 kılavuzu farklı bir de sitenin bana dediği farklı şimdi hangisi kesin doğru burada fizik mühendisliği diyor...
  13. GermiyanWithPlan

DGS Nasıl Çalışılmalı

Dostlar bu sene değil seneye gireceğim 1. sene 1. dönem gano 2.88 girebileceğim yerler arasında kayseri uzay müh(7400 Say) Samsun Meteoroloji Müh (14800 Say) ya da olursa kıbrısta pc müh(5500 Say) girmek istiyorum çıkmış sorulara bakıyorum dgs konu tekrarı kitabı ve test kitabı aldım akademi...
  14. GermiyanWithPlan

Silah Sanayi Teknikerliği Notlarını Arıyorum

Karşılığında Otomotiv Teknolojisi Notlarını Veriyorum,Yapın bir babayiğitlik beyler Buraya PDF yüklenmiyor benim dediğim dosya 20MB discorddan paylaşacağım ilgilenen DM,Teşekkürler
  15. GermiyanWithPlan

Bu Tercihler Nasıldır?

altıncı tercih kesin geliyor zaten dibimde oradan DGS yaparım ama 4 yıllık olanlar gelmeyebilir 46K ile utanmadan 29-30K lık yerleri yazdım,sizce?(afyon ing öğrt yeni açılmış)
  16. GermiyanWithPlan

Tercih Listem Nasıl Olmuş?

kütahya dpü yerine akdeniz balıkesir yazmak ben de çok isterim fakat yakın olması çok işime geliyor +dolmamış yüksek puanı olduğundan millet daha iyi yer daha düşük puanla alıyor diye oralara gitmiş yani bence gelir
  17. GermiyanWithPlan

Çin Dili ve Edebiyatı okunur mu?

arkadaşlar benim olaylar biraz karışık ama dil ve söz puanları hariç diğerlerinin tadı yok söz 71K dil 46K geldi sözelde önü açık bölümlere ailem yanaşöıyor söz de okumaya değer bölüm kalmıyor o şekil dilde ise ing terc yazmak yerine çin dili ve edebiyatı okumak daha mantıklı geldi,kast...
  18. GermiyanWithPlan

Gastronomi masrafı ne kadar olur ort

Beyler anamı ikna edersem gitcem muhtmelen Balıkesir falan ama yanaşmıyor,demin bir abimiz masrafın çok olduğundan bahsetti int de üniye göre değişir diyorlar emin olamadım ort ne kadar tutar masrafı yuksekse direk bosvercem
  19. GermiyanWithPlan

2 yıllık tercih listesi sizce nasıl

Elbette 4 yıllığa gitmeye bakıyorum ama onun listesini henüz yapmadım sizce bu nasıl
  20. GermiyanWithPlan

Söz 50K ile tercih yapılabilecek yerler

arkadaşlar EA dan istediğim bölüm geliyor ama sadece kafkas üniversitesi bölüm YBS ailemi ikna etmem zor olabilir baktığım cevap anahtarına göre söz 48,5K geliyor bu puanla nereye gidebilirim,teşekkürler (KESİNLİKLE MEZUNA BIRAKAMAM) 2 Yıllık 575K ile girilebilecek bölümleri de yazabilirsiniz ty <3
Geri