Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

10.Sınıfta Bilişim Teknolojilerinde Hangi Alt Dal Seçilmeli?

dostlar merhaba bir sonraki sene lise 2 olacağım bir meslek lisesinde bilişim teknolojileri bolumunu okuyorum seneye bir alt dal seçmemiz gerekiyormuş galiba aşağıya yazıyorum bölümleri Yazılım Geliştirme Web Tasarım Veri tabanı programcılığı ağ işletmenliği donanım ve teknik servis benim...
  2. Eymenzz

1.donem 3 dersten kalınırsa ne olur

merhaba 9.sınıfım suanda 1.donem 3 dersten kalıyorum kaldıgım 2 dersin ortalaması 43.25 matematik ve kimya onlarda kaldıgım diger dersinde ortalaması 49 nasıl olucak bir sonraki donem kac olmaları gerekir kaldıgım bu derslerin ortalamasını hiç soylemeyin bu arada 49 da kaldıgım ders için hoca...
  3. Eymenzz

Lise sınavları zorumu

merhaba bu sene lise bir oldum bir kaç haftaya sınavlar baslıyor meslek lisesinde bilişim teknolojileri okuyorum meslek derslerimi seviyorum ve onlarda basarılıyım zaten onlardan dusuk alacagımı sanmıyorum ama beni korkutan 4 ders var fizik kimya biyoloji ve matematik bu yine bunların arasında...
  4. Eymenzz

Lisede Bilişim Tek. zor bir bölummu

merhaba dostlar lise 1 geçtim cuma günüde bolumum açıklandı bilişim tek. zor bir bolummu evet merakım var ama dışarıdan o kadar kişi çok zor sınıfta kalırsın falan dediler korktum biraz daha önce bu bolumu okuyan veya şuan okuyan kişiler bolumu anlatabilirse sevinirim
  5. Eymenzz

Lisenin ilk günü ne yapacagız?

dostlar yarın okullar acılıyor bedne liseye gectim biraz heycanlıyım ilk ne yapacagız nasıl arkadaslık edinecegiz gibisinden ortaokulda arkadasım vardı ilkokuldan ama burda oda yok birde ilk gün nasıl oluyor ders vs işleniyormu
  6. Eymenzz

Lisede hangi bolum okunur

dostlar merhaba lgs yerletirme sonucları acıklandı mehmet ali büyükhanlıya dusmusum ordakiler bilişim bolumunun cok zor oldugunu bende baktım su bolumler varmıs lojisitk pazarlama muhasabe büro yonetimi bu bolumlerden hangsi okunur bilişim dısında
  7. Eymenzz

Lgs alınan 200 puan ile 230 puanlı liseye girilirmi

Dostlar merhaba ben lgs sinavindan 200 puan aldım istediğim lise 230 puan okula gitme şansım falan varmı acaba
  8. Eymenzz

Lgsde sıra numarası nasıl bulunuyıor

merhaba lgs giricegim az bişe kaldı salon numaram 2 sıra numaram 14 sıra numarmı nasıl buluyorum masaların ustundemi yazıyor yoksa duvar tarafındanmı sayılmaya baslanıyor
  9. Eymenzz

Lgs giriş bilgilerine nerden bakabiliriz

Dostlar merhaba yarın lgs giriş belgeleri cikicak bunlara e okuldan bakaniliyoruz degilmi ve belirli bir saati varmı yani şu şu saatte falanmi bakmam gerekiyor
  10. Eymenzz

Lisede elektrik boluum okunurmu

dostlar merhaba bu sene liseye gecicegim aklımda suan tek ilgim olan elektrik bolumu var bu bolum cok zormu bazıları sınıfta bile kalırsın dedi artıları ve eksileri nedir
  11. Eymenzz

Okula verilen dilekcede ne kadar devamsızlık yazılabilir

dostlar merhaba lgs senem duyduguma gore dilekce verince okula gitmiyormusuz merak ettigim sey su ben bu dilekceye en fazla kac gun yazabilirim mesela 10 gunmu 5 gunmu
  12. Eymenzz

Ortaokul sınava bayramdan sonra girebilirmiyim

merhaba gecen hafta cuma gunu çevre ve iklim sınavımız vardı ona girmedim okuldan bir saglık muaynesi gibi bir şey istemişlerid hocaya sordum cuma gunu yani yarın olursun dedi ama el agrım oldugu için okula gidemiyecegim arayada bayram tatili giricek bayramdan sonra girsem kabul eder mi? kaç gun...
  13. Eymenzz

Lisede mesem olayı nasıl oluyor

merhaba yakın zamanda liseye baslıyacagım okul notlarım kotu lgsdende alsam alsam 250 civarı alırım benim aklımda elektirik elektronik var en aşına oldugum konu bu birde mesem olayları varmıs bunlar nasıl oluyor bilenler yardımcı olabilirmi acaba
  14. Eymenzz

Lisede bilgisayar parçaları ile ilgili bir bölum varmı

merhaba bilgisayar ile aram haşır neşir yazılım ile değil bilgisayar toplama gibi parçalar ile yani anlarsınız lisede bununla ilgili bir bölüm varmı
  15. Eymenzz

Cümlenin ögeleri konusma sınavı için bu konular yeterlimi

merhaba yarınki konusma sınavım için hocamız cümlenin ögeleri konusunu verdi görseldeki konular anlatsam yeterlimidir sizce
Geri