Arama sonuçları: *

1. S

2 yıllık elektrik bölümlerinde hangi bilgisayar programları kullanılıyor?

Elektrik bölümünde hangi programlar kullanılır ? Laptop almaya gerek var mi? Sadece tablet alsak olur mu ?
  2. S

Lise elektrik elektronik okuyan biri üniversite de hangi bölümü okumalı

Arkadaşlar lise de elektrik elektronik bölümünü bitirdim sırada üniversite var 2 yıllık okuyacağım. Görsel deki bölümlerlerden hangisini önerirsiniz ? Ayrıca bu bölümler daha sonra 4 yıllık olarak DGS ile yükseltilebilir mi ?
  3. S

Üniversite de 2 yıl elektrik okuyanlar DGS ile hangi bölümlere geçebilir?

Arkadaşlar lise elektrik elektronik bölümü mezunuyum. 2 yıl elektrik okumayı daha sonra da DGS ile 4 yıl a çıkarmayı hedefliyorum. Bu görsel deki bölümler doğru mu? Ve hangi bölümleri önerirsiniz? Okuyacağım bölümler:Elektrik 4 yıllık yükseltmek istediğim bölümler: Elektrik Mühendisliği Elektrik...
  4. S

Lise de elektrik, üniversite de Türk Dili ve Edebiyatı okumak ne kadar mantıklı

Meslek lisesinden mezun oldum bölüm elektrik elektronik. 10 ay staj yaptım ve bu yaz 2 ay da fabrika da çalışacam ama şimdi anladım ki bana göre değil. Yks de kötü geçti 2 yıl elektrik okuyabilirim ama mühendislik için 4 yıllık kazanamam. 4 yıl Türk Dili ve Edebiyatı okuyup lise veya ortaokul da...
Top Bottom