Arama sonuçları: *

1. birhiçim

Elektrik-Elektronik müh. okuyon varsa yardımcı olabilirmi?

Bu bölümün artıları ve eksileri nelerdir?iş imkanları,dersleri vs zorlayıcı mı? okuyan varsa cevaplayabilir mi?
  2. birhiçim

Bursa Uludağ Üniversitesi nasıldır?

Mezuna kaldım hedefim bursa uludağ eem,gidenler konumu ve sosyal olanakları iyi diyorlar eğitim kadrosu fena değilmiş giden veya bilgi sahibi olan varsa bilgi verebilirmi?
  3. birhiçim

PDF kitapları nerden bulabilirim

Şuan mezuna kaldım ve tabletimden çözmek için pdf kitap arıyorum bu pdf leri nerden bulabilirim bildiğiniz telegram kanalları varmi yeni kitapları yayınlayan varsa paylaşabilirmisiniz?pdf arama amacım zaten geçen sene birçok kitap çözdüm ve aynılarını gene çözmem gerekecek kitap bende varken...
  4. birhiçim

Ayt Matematik önerisi

2025 te 15 net ayt matematik yaptım bu sene 30 üstü yapmak istiyorum yks de yüksek ayt matematik neti yapan arkadaşlar tavsiye verebilirmisiniz nasıl çalışmalıyım neleri çözmeliyim hangi kanalı izlemeliyim neyi ne zaman yapmalıyım tavsiyeleriniz gerçekten çok önemli benim için teşekkürler şimdiden
  5. birhiçim

Yks tercihlere yüksek yerler yazmak mantiklimi?

135K sayısal sıralama yaptım ayt netim 45 olduğu halde tyt beni çok geriye çekti,mezuna kalacağım gibi duruyor bu yüzden yüksek sıralamaları yazayim diyorum 90k yada 100k ile kapatan yerleri gelirse giderim gelmezse mezuna kalırım bunu yapmak mantıklımı hiç yapmasammı
  6. birhiçim

İngilizcemi nasıl hızlı geliştiririm?

Şuan A2-B1 arası olduğumu düşünüyorum bu yaz tatilinde yaklaşık 2.5 ayda nasıl hızlı bir şekilde gelişip akıcı konuşabilirim?
  7. birhiçim

Dikey geçiş sistemi hakkında bilgisi olanlar bakabilirmi?

dostlar aklıma takıldı az araştırıp baktım,ben şimdi bu sene üniversite sınavına gireceğim atıyorum 2 yıllık dandirik bi üni de elektronik mühendisliği bölümüne gittim ve 2 yılı bitirdim ardından dgs sınavına hazırlanıp girdikten sonra istediğim üniversitede elektronik bölümüne girebiliyormuyum...
Geri