Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Yurtdışına kolay çıkabileceğim üniversite bölümleri

Selam dostlar, bu sene üniversiteye gidicem inşallah. Direkt uzatmadan konuya gireyim, yurtdışında yaşamak istiyorum. Şu anki hedefim İsvveç ama bakalım güzel olarak neresi denk gelecek. İlgili olduğum konular, bilgisayar parçalarıyla vesaire çocukluğumdan beri içli dışlıyım, video editlemeyi...
  2. RevenKalr

Video editörlüğü ile ilgili üniversite bölümleri

Selam dostlar, 18 yaşındayım ileride dijital göçebe olmak istiyorum After effect temelim var, önceden fragmovie videolar ve vlog videoları üzerine edit yapıyordum. Bilgisayarlada çok ilgiliyim, 4 senedir forumdayım zaten:) çocukluktan beri de parçalarıyla cart curt uğraşıyorum. O yüzden aklımda...
  3. RevenKalr

Hangi universite bolumlerini tercih edebilirim?

Arkadaslar ilgi alanlarim sinav senesinden once, bu forumdaki aktifligimden de anlasilacagi uzere 😅 Bilgisayar ve bilgisayar parcalari Bir de after effect den video editlemek hhosuma gidiyordu. Sadece bu ikisi uzerinden yorum yapacak olursak hangi bolumleri tercih edebilirim? Ileride hangisi...
  4. RevenKalr

YKS için koç nereden bulabilirim?

Arkadaşlar yks öğrencisiyim, bu yaz (bugün tam 60. günüm) TYT matematik + paragraf çalıştım. Mat bitmek üzere branş denemesine geçeceğim ama plana ve beni takip edecek beni yönlendirecek birine ihtiyacım var. Dershaneye gidiyorum ama oradaki mentörlükler bir işe yaramıyor. Koç nereden...
  5. RevenKalr

İngilizce seviyemi nasıl belirleyebilirim?

Arkadaşlar ingilizcemin ne seviyede olduğunu en doğru şekilde nasıl belirleyebilirim. Güvenilir bir kaynak var mı?
  6. RevenKalr

Bilgisayar mühendisliği için hangi üni güzeldir?

Selam dostlar, 11. sınıf yazındayım ve şu anlık düzenli olarak tyt matematik çalışıyorum. Bilgisayar mühendisliği okumayı hedefliyorum fakat aklımda bir okul veya bir puan yok. Bursa istanbul taraflarında okunabilecek bildiğiniz okullar nereler var? Bunlar için kaç puan almak, kaç sıralama...
  7. RevenKalr

TYT çalışma hakkında soru

Arkadaşlar 11 yazına girdik ve ben düzenli olarak TYT matematik çalışmaya başladım, Mert hocanın geçen seneki 70 günlük programını izliyorum ve şu an 16. gündeyim. Anlatırken çok iyi anlatıyor soruları konuları gerçekten anladığımı hissediyorum fakat 2. 3. gün sorularına dönüp baktığımda...
  8. RevenKalr

YKS ye nasıl hazırlanmalıyım?

Selam arkadaşlar, seneye YKS ye hazırlanacağım. Okul a gitmiyorum ama dershane düşünüyordum dershane 30k ve haftada5 gün sabah 9 dan 4.30 a kadar bir de ulaşım 40-60dk arası sürüyor. Bir de ben dikkat dağınıklığı olan biriyim evde tek çalıştığımda daha iyi anlıyorum ve bunun için Doping hafıza...
Geri